Chrissy Teigen jätti rintaliivit kotiin ja sai ikäviä kommentteja somessa – mallikaunottarelta hulvaton kuitti arvostelijoille

Julkaistu:

Lukuisat naiset ryntäsivät puolustamaan Chrissy Teigeniä Instagramissa, kun tämä sai ikävää kuittailua kuvaansa, jossa hän esiintyi ilman rintaliivejä.
Mallikaunotar Chrissy Teigen joutui somearvostelun kohteeksi, kun hän julkaisi kaksi päivää sitten Instagram-tilillään kuvan itsestään lelukaupassa hämmästynyt ilme kasvoillaan. Kuvatekstissä hän arvuutteli seuraajiltaan, mitä kiinnostavaa hän on nähnyt kuvan ottamisen yhteydessä.

Sen sijaan, että Teigenin miljoonat seuraajat olisivat lähteneet arvailemaan, alkoi Teigenille sataa kommentteja, joissa kehotettiin häntä pukemaan ylleen rintaliivit.

– Nainen, hanki rintaliivit, useampi kommentoija tylytti.
Teigen vastasi myöhemmin kuvansa kommenteissa, että oikea syy hänen ilmeelleen lelukaupassa olivat Polly Pockets -lelut, mutta vastasi myös vitsailevaan sävyyn joillekin rintaliiveistä kuittailleille.
Muun muassa Glamour-lehti kuitenkin spekuloi, että Teigenin myöhemmin Instagramissa julkaisema hulvaton video olisi ollut mallikaunottaren kuitti rintaliivittömyydestä kuittailleille kommentoijille.

Videolla Teigenillä on yllään lelukaupassa otetussa kuvassa nähty haalariasu, ja hän laskee lasten leikkipaikalla muovilelun kanssa liukumäkeä alas pallomereen pidellen samalla kiinni rinnoistaan. Kuvatekstiksi hän oli kirjoittanut ainoastaan ”hupsista”.
Kahden pienen lapsen äiti sai kuitenkin rutkasti tukea ja kehuja muilta naisilta jo alkuperäisessä Instagram-julkaisussaan, sillä moni piti kuvaa rohkaisevana esimerkkinä.


– Kaikille niille naisille, jotka kommentoivat tosiasiaa, ettei hänellä ole yllään rintaliivejä... Te kaikki olette vain kateellisia siitä, ettei teillä ole itsevarmuutta tehdä samoin, vaikka me kaikki tiedämme, että rintaliivit ovat kamalin asia maan päällä, eräs kirjoittaa.
– Näin tämän ja ajattelin, että kiitos Chrissy, kun latasit kuvat itsestäsi ilman rintaliivejä isossa v-kaula-aukossa näyttääksesi meille muille isorintaisille tytöille, että on ok tehdä samalla tavalla. Sitten näin kommentit, joissa naiset käskevät häntä pukemaan rintaliivit. Mitä v****a oikeasti, se on mielestäni käsittämätöntä, toinen tilittää.

– Voimmeko kaikki olla sitä mieltä, että rintsikat ovat kamala juttu ja mennä eteenpäin? Haaveilen päivistä, jolloin minun ei tarvitse käyttää rintaliivejä.


33-vuotias Teigen on aiemminkin näpäyttänyt arvostelijoitaan sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi viime kesänä hän sai kritiikkiä julkaistuaan Instagramissa imetyskuvan. Moni koki tuolloinkin kuvan rohkaisevana, kun taas osa kommentoijista piti sitä vastenmielisenä.

– Sinä teet vauvan ruokkimisesta ison asian, koska sinulla on outoja tissiongelmia, malli sivalsi tuolloin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt