Brittitähdellä on kahdeksan lasta viiden eri naisen kanssa – sitten yksi vaimoista julkaisi kuvan, joka sai fanit pyörryksiin: ”Miten hän tekee sen”

Julkaistu:

Rod Stewartin entinen naisystävä Kelly Emberg nappasi kaikki miehen entiset vaimot hilpeään yhteiskuvaan.
Brittimuusikko Rod Stewart on tunnettu paitsi laulajana ja lauluntekijänä, myös naistenmiehenä. Stewart, 74, on nimittäin ollut naimisissa kolmesti ja hänellä on kahdeksan lasta viiden eri naisen kanssa.
Yksi Stewartin entisistä naisystävistä ja tämän Ruby-tyttären äiti Kelly Emberg onnistui yllättämään Instagram-seuraajansa torstaina julkaisemalla harvinaisen yhteiskuvan, joka on napattu Stewartin Kimberly-tyttären 40-vuotissyntymäpäiviltä.

Kuvassa Emberg ei kuitenkaan poseeraa ainoastaan Stewartin kanssa, sillä nainen on napannut rinnalleen myös joukon brittimuusikon entisiä vaimoja. Kuvassa ovat niin miehen ensimmäinen vaimo Alana Stewart, toinen vaimo Rachel Hunter sekä miehen nykyinen puoliso Penny Lancaster.– Hyvää syntymäpäivää Kimberly! En voi uskoa, että olet jo 40-vuotias. Näytit sädehtivältä eilen, kuten aina, Emberg kirjoittaa kuvatekstissään.

– Äitien jälleennäkeminen, nainen lisää.

Yllättävä yhteiskuva herätti hilpeyttä Embergin seuraajissa. Monet päivittelivät kommenteissaan, kuinka Stewart on ollut onnekas mies napatessaan rinnalle joukon näin kauniita naisia.

– Sanonpahan vain, että Rod on erittäin onnekas mies. Näytätte kaikki mahtavilta, eräs kommentoi.

– Rodilla on kyllä erinomainen maku naisten suhteen, komppasi toinen.

– Miten hän oikein tekee sen, eräs ihmetteli.

– Kuinka ihanaa nähdä kaikki teidät yhdessä, ihasteli puolestaan yksi naisen seuraajista.


Stewart ja Lancaster ovat olleet naimisissa vuodesta 2007 alkaen ja heillä on kaksi lasta. Miehen pisin avioliitto on toistaiseksi ollut liitto Hunterin kanssa. Pariskunta oli naimisissa vuosina 1990-2006 ja myös heillä on kaksi yhteistä lasta, kuten myös Stewartilla ja hänen ensimmäisellä vaimollaan Alanalla.

– Ennen Pennyä vannoin, että en enää koskaan mene naimisiin. Mutta tämä yksilö oli vastustamaton, Stewart paljasti viime vuonna vieraillessaan Loose Women -keskusteluohjelmassa.


Stewart aloitti menestyksekkään soolouransa 1970-luvun vaihteessa. Ennen sitä mies oli mukana muun muassa The Jeff Beck Group ja Faces yhtyeissä. Stewart muistetaan muun muassa hiteistään Maggie May, Da Ya Think I’m Sexy sekä Sailing.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt