Siilinjärveläisen laulaja ja tangokuningatar Tiina Räsäsen puhelimeen kilahti aamulla Marita Taavitsaiselta viesti Eurojackpot-lottovoittouutisten jälkeen: ”Minähän sanoin!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Siilinjärveläisen laulaja Tiina Räsäsen puhelimeen kilahti aamulla Marita Taavitsaiselta viesti lottouutisen jälkeen: ”Minähän sanoin!”

Kuvituskuva
Julkaistu: 24.8. 11:35

Laulaja Tiina Räsänen varttui Siilinjärvellä ja Eurojackpot-uutisten seurauksena on tangokuningattaren puhelin pirissyt lähes tauotta.

Siilinjärveläisen iskelmälaulaja Tiina Räsäsen puhelimeen saapui lauantaina aamulla viesti laulaja Marita Taavitsaiselta.

– Juteltiin tällä viikolla Taavitsaisen kanssa ja kerroin, kuinka eräs uni enteili jotain todella hyvää, Räsänen kertoo IS:lle puhelimessa.

– Tänään Taavitsainen lähetti, että: Tiina, minähän sanoin! Sinun pitää alkaa lottoamaan, Räsänen kertoo nauraen.

Siilinjärvelle napsahti lauantaina ennätysmuhkea 92 miljoonan euron Eurojackpot-voitto.

– Harmi, kun en asu Siilissä enää, mutta ehkä se tulee ensi viikolla Varkauteen. Nyt vaan pitää ruveta lottoamaan, Räsänen pohtii.

Aamupalapöydässä puitiin perinteinen ”mitä tekisit, jos voittaisit” -keskustelu

Uutiset kuultuaan Räsäsen aamupalapöydässä käytiin perinteikäs ”lottovoittaja”-keskustelu hänen miehensä, Petri Hervannon kanssa.

– Mies pohdiskeli, että osan potista hän laittaisi ehdottomasti hyväntekeväisyyteen, Räsänen kertoo.

– Johon minä vastasin, että ensin kyllä mietin jotain muuta – Minkälaisen asunnon sitä ostaisi, hän nauraa.

– Sitten miettisin, minkälainen hyväntekeväisyysjärjestö olisi hyvä kohde.

Kuvituskuva

Siskokin lähetti laulajalle viestin aamulla.

– No siellä on nyt koko kylä aivan sekaisin, siskon viestissä luki.

Siilinjärvellä asusteleva isä on toistaiseksi ollut ihan hissukseen.

– Ei ole ainakaan mitään ilmoitusta vielä tullut. Saattaa olla, että minä olisin kuullut jo siitä, jos hän olisi voittanut. Mutta en ole ihan varma, toivossa on hyvä elää, laulaja naurahtaa.

Räsänen itse asuu nykyään Varkaudessa miehensä Petri Hervannon, 8-vuotiaan pojan ja 9-vuotiaan suomenlapinkoiran kanssa. 21-vuotias tytär on muuttanut Kuopioon opiskelemaan.

Kuvituskuva

Räsänen voitti kruunattiin 18-vuotiaana vuoden 1994 tangokuningattareksi, jonka jälkeen hän on jatkanut laulajan uraa ahkerasti. 19-vuotiaana hän muutti perheensä kanssa Kuopioon, mutta muistelee, millainen on siilinjärveläinen asukas.

– Sellainen pohjoissavolainen perusimmeinen, hän naurahtaa.

Laulajan ääni muuttuu puhelussa pehmeäksi, kun 9-vuotias suomenlapinkoira, Minttu tulee laulajan luokse kerjäämään herkkupaloja.

Voittokuponki raapustettiin Siilinjärven K-Supermarket Herkkupadassa. Kauppias Jyrki Huttunen on Räsäselle entuudestaan tuttu.

– Olen ollut monena vuonna tekemässä heille konsertteja.

– Tuhannesti onnea ja hyvinvointia tämän uuden tilanteen kanssa, Räsänen lähettää terveisiä Siilinjärvelle.

– Olen todella onnellinen yleensäkin ihmisten puolesta, jotka kokee tällaista onnea!

Kuvituskuva