Beckhamit lomailevat hulppeasti Italiassa – Victoria julkaisi harvinaisen hempeilykuvan aviomiehensä kanssa

Julkaistu:

Italian Apuliaan suuntautuvalla lomamatkalla on mukana koko Beckhamin perhe. Ainoastaan Brooklyn-pojan tyttöystävä loistaa poissaolollaan.
David ja Victoria Beckham ovat yksi maailman seuratuimmista pariskunnista. Pari on ollut naimisissa jo 20 vuotta, mutta kuvia julkisista hellyydenosoituksista on nähty varsin harvoin.

Etenkin muotisuunnittelijana uraa luova Victoria on totuttu näkemään kuvissa hillityn tyylikkäänä. Loma Italian Apuliassa on kuitenkin saanut superjulkkikset rentoutumaan silmin nähden. Victoria, 45, nimittäin julkaisi perjantaina Instagramin Stories-osiossa kuvan, jossa hän poseeraa läheisissä tunnelmissa miehensä kanssa.
Muotisuunnittelija ja entinen Spice Girls -yhtyeen laulaja hymyilee jahdilla otetussa kuvassa viinilasi kädessään ja on kietonut toisen kätensä vapautuneesti nauravan miehensä olkapäille.


Victorian tapaan myös entinen jalkapallotähti David, 44, julkaisi hänkin Instagramin Stories-osiossa useita riemukkaita, mereltä otettuja kuvia pariskunnan lapsista Brooklynista, Romeosta, Cruzista ja Harperista. Kuvissa nähdään muun muassa varjoliitoa veneen perästä sekä tyylinäyte perheen isän vesihiihtotaidoista.
Aivan kaikki loma-aktiviteetit eivät ole olleet kuitenkaan yhtä vauhdikkaita, sillä Victoria julkaisi kuvia myös perheen aamuisesta joogahetkestä.
Pariskunnan esikoinen Brooklyn on nähty viime aikoina julkisuudessa mallityttöystävänsä Hana Crossin kanssa. Hanaa ei kuitenkaan nähty perhelomalla otetuissa kuvissa tai videoilla, huomauttaa brittilehti Daily Mail, jonka mukaan nainen on ennen nähty usein erilaisissa tilaisuuksissa Brooklynin perheen mukana.
Lehdessä spekuloidaankin nuoren parin eronneen. Daily Mailin lähteen mukaan David olisi sanonut alkukesästä pojalleen, että tämän tulisi ottaa etäisyyttä tyttöystäväänsä parin jatkuvan nahistelun takia. Pari alkoi seurustella viime joulukuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt