Aviciin salattu tyttöystävä rakastui edesmenneen tähden ystävään – ”Se oli jotain, mitä en halunnut”

Julkaistu:

Aviciin entinen tyttöystävä rakastui DJ:n kaveriin, eikä somekansa ole siitä mielissään.
Vuosi sitten keväällä kuolleen Aviciin väitetty entinen tyttöystävä Tereza Kacerová on löytänyt uuden rakkauden. Uusi rakas on edesmenneen Aviciin kollega ja ystävä, tanskalainen Morten Breum. Avicii oli oikealta nimeltään Tim Bergling.

Breum on itse vahvistanut suhteen Instagramissa.

– Minulla on sydämelläni jotain, jonka haluan kertoa. Pari kuukautta sitten tapasin fantastisen tytön Los Angelesissa. Rakastuin siinä silmänräpäyksessä. Se oli jotain, mitä en halunnut. Mutta jotain tapahtui tavatessamme. Energiamme ovat mitä suurimpia vastakohtia, jonka johdosta rakastan kaikkea hänessä, Breum kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Breum kertoo julkaisussaan pitävänsä Aviciita suuressa arvossa. Mies painottaa, ettei hänen tarkoituksenaan ole loukata ketään rakastumalla Kacerováan.– Monet ovat sanoneet, miksi juuri hän, maailmassahan on muitakin tyttöjä. Mutta minulle on vain hän, Breum kertoo.

Monet Breumin seuraajista eivät ole tyytyväisiä uuteen tyttöystävävalintaan.

– Kiitos, että tunnustit tämän. Annan sinulle pisteet siitä, mutta ollaanpa nyt rehellisiä. Hän ei ollut sattumaa. Itseasiassa olen aina ollut sitä mieltä, että se tosiasia, että hän Timin tyttöystävä veti sinua puoleensa, kommentoi eräs seuraaja.

– Lakkaa käyttämästä Timiä saadaksesi huomiota, kuten Tereza teki, kommentoi toinen seuraaja.

Myös Kacerová on julkaissut Instagram-tilillään kuvia pariskunnasta yhdessä.

Kacerová julkaisi Aviciin kuoleman jälkeen Instagram-tilillään pitkän ja riipaisevan kertomuksen, jossa hän valotti suhdettaan maailmantähteen. Hän kuvaili yksityiskohtaisesti asioita, joita hän kertoo tehneensä tehneensä yhdessä Aviciin kanssa, suunnitelmia joita heillä oli ja suhdetta, joka tähdellä oli Kacerován pieneen poikaan.

Kacerová on myös julkaissut tilillään runsaasti ennennäkemättömiä kuvia Aviciista ja parin yhteisestä ajasta. Kuvissa ruotsalaistähti viettää aikaa Kacerován ja tämän pojan kanssa.
Tereza Kačerová on malli ja näyttelijä. Hän on poseerannut lukuisille muotilehdille ja on tsekkiläisen arvostetun mallitoimiston listoilla. Kacerová on myös esiintynyt Maroon 5 -yhtyeen musiikkivideolla.

Avicii kuuluu 2000-luvun suurimpiin EDM-tähtiin. Hän nousi kuuluisuuteen vuonna 2011 ilmestyneellä Levels-hitillään. Avicii lopetti keikkailemisen vuonna 2016, mutta jatkoi musiikintekoa.

Aviciin on aiemmin arvioitu tahkonneen urallaan jopa lähes 70 miljoonan euron omaisuuden. Hän lahjoitti suuria summia hyväntekeväisyyteen.

Tähden kuolema oli itsemurha. Hänen vanhempiensa ja sisarustensa medialle lähettämässä kirjeessä avattiin hieman tähden kuolemaa ympäröineistä olosuhteista.

– Nyt hän ei jaksanut enää. Hän halusi rauhan. Tim ei ollut tehty sitä koneistoa varten, johon hän joutui, hän oli tunteellinen poika, joka rakasti fanejaan, mutta vältteli parrasvaloja, kirjeessä kerrottiin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt