Näyttelijäkaunotar Emma Watson kotoisissa tunnelmissa Harry Potter -näyttelijän kanssa – romanssihuhut lähtivät lentoon välittömästi

Julkaistu:

Emma Watson on aiemmin paljastanut ihastuneensa nuorena Potter-elokuvien kuvauksissa Tom Feltoniin.
Näyttelijä Emma Watson, 29, tuli maailmankuuluksi velhotyttö Hermione Grangerin roolistaan Harry Potter -elokuvissa. Ensimmäisestä elokuvasta on vierähtänyt jo lähes 20 vuotta, mutta nuoret näyttelijät ovat pitäneet yhteyksiä keskenään vuosien mittaan.

Brittilehti Daily Mail kertoo, että fanit villiintyivät tällä viikolla, kun Watson bongattiin Potter-elokuvien pahista Draco Malfoyta näytelleen Tom Feltonin, 31, Instagram-tilillä nähdyssä kuvassa, jossa rentoihin asuihin sonnustautunut parivaljakko soittelee kotoisan näköisesti kitaraa Etelä-Afrikassa.

Kuvassa kitara on Watsonilla ja Felton näyttää opastavan häntä. Kuvatekstissä Felton kehui Watsonia nopeaksi oppimaan.
Kuva käynnisti heti villit spekulaatiot mahdollisesta romanssista entisten lapsitähtien välillä. Romanssihuhuista villiintyneet fanit ovat esimerkiksi alkanee viljellä kaksikosta jo nimiväännöksiä, kuten ”Dramione” ja ”Feltson”.

– Jos Emma Watson ja Tome Felton ovat oikeasti yhdessä, kuolen onnesta, eräs fani hehkutti.

– DRAMIONE!!!! Olen odottanut tätä 15 vuotta, toinen puolestaan suitsutti.

Daily Mailin mukaan kaksikko vietti aikaa yhdessä myös viime marraskuussa Kaliforniassa nauttien Venice Beachin hiekkarannoista. Myös Watson julkaisi noihin aikoihin Instagramissa yhteiskuvan Feltonin kanssa.
Osa nettikeskusteluihin osallistuneista kuitenkin muistuttaa, että Watson on aiemmin paljastanut olleensa nuorena todella ihastunut Feltoniin.
– 10–12-vuotiaana olin todella ihastunut Tom Feltoniin. Menin joka aamu töihin tarkastaen, onko hän jo saapunut paikalle, nainen avautui Jonathan Rossin haastattelussa vuonna 2012.


– Me rakastamme pahoja poikia. Hän oli muutaman vuoden vanhempi, ja hänellä oli skeittilauta – ja ne olivat oikeastaan syyt, Watson selitti ihastumistaan.

– Hän todellakin tiesi ihastuksestani ja kertoi kaikille näkevänsä minut nuorempana siskona, ja se vain mursi minun sydämeni. Se murtaa edelleen.
Ensimmäinen Harry Potter -elokuva ilmestyi 18 vuotta sitten. Felton oli ensi-illan aikaan 14-vuotias ja Watson vasta 11-vuotias.


Watson seurusteli Daily Mailin mukaan aiemmin liikemies Brendan Wallacen kanssa. Wallace on kuitenkin tänä vuonna nähty näyttelijä Alexandra Daddarion seurassa.

Felton on ollut julkisuudessa vaitonainen parisuhteistaan. Se kuitenkin tiedetään, että hän seurusteli seitsemän vuotta niin ikään Potter-elokuvassa nähdyn Jade Olivian kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt