Minttu Räikkönen edusti pitkästä aikaa julkisuudessa – sädehti kilpaa muhkean vihkisormuksensa kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Minttu Räikkönen edusti pitkästä aikaa julkisuudessa – sädehti kilpaa muhkean vihkisormuksensa kanssa

Suomessa perheineen lomaileva Minttu Räikkönen saapui median eteen tyylikkäänä.

23.8.2019 15:02

Helsingin keskustassa sijaitseva Garden by OLO -ravintola täyttyi perjantaina aamupäivällä ääriään myöten täyteen, sillä paikalle saapui erittäin harvinainen vieras.

F1-legenda Kimi Räikkösen vaimo Minttu Räikkönen edusti pitkästä aikaa julkisuudessa viimeisen päälle tyylikkäänä.

– Mukava olla Suomessa. Olemme pikaisella visiitillä, mutta erittäin kiva olla täällä, perheineen Suomessa lomaileva Minttu sanoi.

Valkoiseen paitaan ja mustiin housuihin pukeutunut Minttu sädehti kilpaa muhkean vihkisormuksensa kanssa esitellessään uuden yhteistyönsä kahvibrändi Nescafén kanssa.

Vihkisormuksen tekijä on suomalainen kultasepänliike Alexander Tillander Oy. Kultaseppämestari Jouni Salo suunnitteli timanttisormuksen yksilöllisesti Mintun toiveiden mukaan ennen pariskunnan hulppeita häitä, joita vietettiin Italiassa elokuussa 2016.

Sormuksen arvo on yli 300 000 euroa.

Kahvimerkin brändilähettilääksi nimetty Minttu kertoi aloitteen yhteistyölle tulleen hänen puoleltaan.

Asiasta oli tietysti puhuttu ensin Kimin kanssa.

– Me jaamme Kimin kanssa yhteiset arvot ja juttelin hänen kanssaan tästäkin asiasta etukäteen, kuten kaikesta muustakin, Minttu kertoi.

Räikkösten perheeseen kuuluu kaksi lasta, 4-vuotias Robin ja 2-vuotias Rianna. Minttu haluaa kuitenkin kaiken kiireenkin keskellä keskittyä omiin projekteihinsa.

– Elämäni on aika hektistä, mutta en ottaisi sellaista tehtävää itselleni, mistä en suoriutuisi, Minttu muistutti.

Suurena esikuvana ja sosiaalisen median vaikuttajana Minttu joutuu miettimään tarkkaan, minkälaisiin asioihin hän lähtee mukaan.

– Minua kysellään todella paljon mukaan monenlaiseen, mutta en lähde sellaisiin, missä en voi olla mukana täydellä sydämellä. Kaiken täytyy toimia hyvin, että suostun.

– Toisaalta sosiaalinen media on hyvä kanava vaikuttaa, koska saan päättää itse, mitä haluan siellä sanoa, Minttu kuvaili.

Kesään on ainakin Suomessa Mintun erittäin suositun Instagramin perusteella kuulunut Robin-pojan kartingia, veneilyä ja Porkkalan huvilalla olosta nauttimista.

Kimi ja Minttu sekä lapset ovat ennen Suomeen tuloa nauttineet Välimerellä risteilystä perheen upealla huvipurrella, ajoittain mukana on ollut myös ystäviä.

Arjen keskellä aamut ovat Mintulle omaa aikaa, jolloin hän ehtii hengähtää ennen päivän askareita.

– Herään yleensä aikaisemmin kuin muu perhe. Minulle on tärkeää, että otan oman hetken kahvin kanssa aamulla.

Mintun kropasta huomaa sen, että hän kuntoilee paljon heidän Sveitsin kotinsa kuntosalilla, jossa hän treenaa ajoittain yhdessä Kimin kanssa.

– Jos en ehdi syödä aamupalaa, laitan kookosöljyä kahvin sekaan ennen kuin alan treenata, Minttu vinkkasi.

Räikkösten perhe palaa pian takaisin Sveitsin-kotiinsa, jossa arki tuo mukanaan kiireet.

– Syksystä on tulossa aika hektinen, mutta minulla on paljon kivoja juttuja tulossa, Minttu vinkkasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?