Miley Cyrus sai tarpeekseen pettämishuhuista – latasi arvostelijoiden niskaan täyslaidallisen: ”Voitte kutsua minua hihhuliksi, mutta en ole valehtelija” - Viihde - Ilta-Sanomat

Miley Cyrus sai tarpeekseen pettämishuhuista – latasi arvostelijoiden niskaan täyslaidallisen: ”Voitte kutsua minua hihhuliksi, mutta en ole valehtelija”

Miley Cyrus on ottanut nyt napakasti kantaa avioeronsa ympärillä velloneisiin huhuihin.

Julkaistu: 23.8.2019 14:06

Poptähti Miley Cyrus ottaa sosiaalisessa mediassa terävästi kantaa hänen ja näyttelijä Liam Hemsworthin avioeroon liittyviin väitteisiin.

Viihdemaailmaa on viime aikoina kohauttanut yhden Hollywoodin seuratuimman pariskunnan avioero, kun poptähti Miley Cyrusin ja näyttelijä Liam Hemsworthin liitto kariutui alle vuoden avioliiton jälkeen. Hemsworth on jättänyt avioerohakemuksen Los Angelesin käräjäoikeuteen.

Erospekulaatiot saivat alkunsa viime viikonloppuna, kun Cyrus karkasi lomalle Italian Como-järvelle. Matkaseurana Cyruksella oli tosi-tv-kaunotar Kaitlynn Carter, jonka kanssa nainen kuherteli avoimesti. Myös Carter erosi hiljattain puolisostaan, tosi-tv-tähti Brody Jenneristä.

Cyrus kertoo rakastavansa puolisoaan edelleen, mutta haluavansa nyt jättää entisen elämän taakseen.

Nyt Cyrus on kuitenkin kyllästynyt spekulaatioihin ja pettämishuhuihin. Laulaja julkaisi torstaina Instagram-tilillään rehellisen päivityksen, jossa hän ottaa kantaa häntä vastaan esitettyihin väitteisiin.

– Voin hyväksyä sen, että tekemäni valinnat ovat johtaneet siihen, että minun täytyy elää elämääni täysin avoimesti. Mitä en voi hyväksyä on se, että minun syytetään valehtelevan peittääkseni rikoksia, joihin en ole syyllistynyt, nainen tilittää.

– Minulla ei ole mitään salattavaa.

Päivityksessään Cyrus muistelee nuoruutensa selkkauksia ja painottaa, ettei salaile railakasta menneisyyttään. Hän kertoo nuorempana pettäneensä avoimesti entisiä kumppaneitaan, käyttäneensä huumeita ja menettäneensä rahakkaita diilejä sen vuoksi.

– Mutta totuus on, että kun minä ja Liam olimme yhdessä, tarkoitin sitä ja olin sitoutunut. Tähän ei liity salaisuuksia. Olen oppinut jokaisesta kokemuksestani. En ole täydellinen, ehkä haluakaan olla. Olen kasvanut aikuiseksi, nainen avautuu kirjoituksessaan.

– Voin tunnustaa paljon asioita, mutta kieltäydyn sanomasta, että avioliittoni olisi päättynyt uskottomuuteen. Liam ja minä olimme yhdessä vuosikymmenen. Rakastan häntä ja tulen aina rakastamaan, Cyrus jatkaa.

Pariskunta tapasi toisensa yhteisen elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. He kihlautuivat vuonna 2012, mutta suhde päättyi tuolloin eroon. Naimisiin he menivät viime joulukuussa.

Cyrus ja Hemsworth tapasivat toisensa The Last Song -elokuvan kuvauksissa vuonna 2009 ja pariskunta on pitänyt yhtä siitä asti. Kymmenen vuoden suhteeseen mahtui muutama välirikko, mutta lopulta pari meni naimisiin joulukuussa 2018.

– Olen nyt tehnyt parhaan mahdollisen päätöksen itseni kannalta jättää entinen elämä taakseni. Olen terveempi ja onnellisempi kuin pitkään aikaan. Voitte kutsua minua twerkkaavaksi, pilveä polttelevaksi hihhuliksi, mutta en ole valehtelija, nainen täräyttää.

Myös Hemsworth on ottanut avioeroon lyhyesti kantaa Instagramissaan. Hän julkaisi tunteikkaan kuvan merenrannasta ja auringonlaskusta, jonka yhteyteen hän oli kirjoittanut paljonpuhuvan tekstin.

– Hei kaikki. Halusin vain nopeasti sanoa, että minä ja Miley olemme äskettäin eronneet ja toivon hänelle terveyttä ja onnea tulevaisuuteen, Hemsworth toteaa päivityksessään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?