Miss Helsinki -kaunottaret ottivat toisistaan mittaa kinkkisellä esteradalla

Julkaistu:

suora lähetys
Miss Helsinki -kisan semifinalistit ottavat toisistaan mittaa haastavalla esteradalla. Ilta-Sanomat näyttää mittelön suorana lähetyksenä kello 15.45 alkaen.
Viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa järjestetään Pohjois-Euroopan suurin voima- ja fitnesslajien tapahtuma The Active Physique Convention eli APCON. Messujen lisäksi tapahtumassa kisaillaan useiden eri lajien kansainvälisiä kilpailuja ja mittaa toisista otetaan muun muassa voimanostossa, kahvakuulaurheilussa, fitnessmallikisassa ja ensimmäisessä sisätiloissa järjestettävässä ExtremeRunissa.

Myös Miss Helsinki 2020 -kisan semifinalistit pääsevät mittelemään tapahtumassa keskenään, kun he juoksevat läpi noin kilometrin mittaisen ExtremeRun-radan.
  • Suora lähetys on päättynyt.
Rata pitää sisällään kymmenen erilaista estettä, kuten verkkoesteen, vesiesteen ja legendaariset ”Goljatin portaat”.

Nähtäväksi jää, kuinka 15 kaunotarta selviää kinkkisestä haasteesta.


Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Miss Helsinki -kisailijat laitetaan kovan urheiluhaasteen eteen. Viime vuonna kisan finalistien kuntoa testattiin muun muassa Cooperin testillä.

Cooperin testin jälkeen he verryttelivät kroppiaan trampoliinihyppelyllä.


Rosanna Kuljun emännöimä Miss Helsinki 2020 -kisa on tällä hetkellä semifinaalivaiheessa ja mukana on 15 kaunotarta. Viikon päästä, perjantaina 30.8., kisan 10 finalistia julkistetaan Helsingin Casinolla. Kisa päättyy marraskuussa, kun kruunataan uusi Miss Helsinki.