Sirpa Selänne avautuu Me Naisissa avioliitostaan Teemun kanssa: ”Jotkut ottaisivat mielellään minun paikkani” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sirpa Selänne avautuu Me Naisissa julkisuuden vaikutuksista avioliittoonsa – ”Jotkut ottaisivat mielellään paikkani”

Sirpa Selänne myöntää Me Naisissa pitäneensä tiukasti kiinni Teemu-puolisostaan menestysvuosien aikana.

Sirpa ja Teemu Selänne ovat pitäneet yhtä jo 30 vuoden ajan, joista 23 vuotta on vietetty avioliitossa.

22.8.2019 21:02

Koko maan tuntema Sirpa Selänne, 50, on ollut naimisissa jääkiekkolegenda Teemu Selänteen kanssa 23 vuotta. Pariskunnan pitkä liitto on täydentynyt neljällä lapsella ja kestänyt niin hyvät kuin vaikeammatkin ajat.

Nyt Sirpa puhuu Me Naisten tuoreessa haastattelussa avioelämästään Teemun kanssa. Hän paljastaa lehdelle, että erityisen vaikeaa oli totutella Teemun jättimenestykseen kiekkomaailmassa.

– Olen todella omistushaluinen ja minulle on ollut todella kova pala ja kasvun paikka, kun Teemusta tuli niin iso stara ja jouduin jakamaan hänet koko maailman kanssa, Sirpa myöntää Me Naisille.

Suhteessa vallitsee Sirpan kuvailun mukaan täydellinen luottamus toisia kohtaan.

– Avioelämä ei ole aina ruusuilla tanssimista. Varmaan tulee houkutuksia ja riitoja, mutta aikuiset ihmiset pystyvät niistä yleensä selviämään, Sirpa sanoo Me Naisille.

Sirpa myöntää Me Naisille, että maailmasta löytyy ihmisiä, jotka mielellään olisivat hänen paikallaan.

– Haluan vanheta yhdessä Teemun kanssa. Sen puolesta pitää tehdä töitä ja taistella. Sellaisiakin ihmisiä on, jotka ottaisivat mielellään minun paikkani. Mutta niille ei anneta mahdollisuutta. Omista pidetään kiinni, hän sanoo lehdelle.

Pariskunta hehkui rakkauden onnea jo vuonna 1995.

Selänteet avioituivat 19. heinäkuuta 1996. Perheeseen kuuluvat pojat Eemil, Eetu ja Leevi, sekä tytär Veera.

Pariskunnan elämä Kaliforniassa oli suosion huippuvuosina täynnä faneja, joiden innokkuus oli välillä riistäytyä käsistä. Sirpa paljasti tammikuussa Ylen Puoli seitsemän -ohjelmassa Teemun fanien tulleen koputtelemaan pariskunnan kotiovelle asti.

– Kun muutettiin Kaliforniaan, niin kyllä Teemun nimmaria haluavat nuoret tytöt ja pojat oli meidän ovea koputtamassa harva se päivä, Sirpa muisteli Ylellä.

–  Tai sitten joku aikuinen tuli vähän kysymään, että olisiko jotain bisnesideoita, Sirpa muisteli Puoli seitsemän -ohjelmassa.

Teemu Selänne saapui tukemaan Sirpa-vaimoaan hänen kirjansa julkistamistilaisuuteen hotelli Kämpiin tammikuussa 2019.

Selänteet ovat asuneet viimeiset 18 vuotta rakkaassa Coto de Cazan talossaan, jossa oman rauhan takaa nykyään tonttia kiertävä korkea aita.

– Nyt ne ei ole päässeet, kun ollaan asuttu aidatulla alueella, Sirpa naurahti haastattelussa.

IS uutisoi viime vuonna Selänteiden Kalifornian-kodin olleen myynnissä. Sirpa kertoi äskettäin, ettei talo ole vielä mennyt kaupaksi. Myyminen kesällä oli vaikeaa, koska perhe saapui viettämään suvea perinteisesti Suomeen.

– Nyt kun palaamme takaisin, yritämme myydä sitä taas uudella innolla. Se on niin vaikeaa myydä, kun on Suomessa, Sirpa kertoi.

Sirpa ja Teemu Selänne ovat pitäneet yhtä jo 30 vuoden ajan, joista 23 vuotta on vietetty avioliitossa.

Suomen tunnetuimmaksi kotiäidiksi usein kutsuttu Sirpa kuvaili vuoden alussa julkaistussa Merja Asikaisen kirjoittamassa uutuuskirjassa Ystävyydellä Sirpa, että hänen paras miespuolinen ystävänsä on Teemu, ja Sirpa itse on Teemun lähin naispuolinen ystävä.

– Emme ole puhuneet asiasta, joten ehkä se on sanaton sopimus ja yhteinen ymmärrys, että sillä tavalla vältytään turhilta hankaluuksilta. Meillä kummallakaan ei ole tarvetta sellaisiin vastakkaista sukupuolta oleviin ystäviin, jotka eivät olisi myös toisen ystäviä, Sirpa kuvailee kirjassa.

Sirpa kertoi olevansa joka tapauksessa enemmän perinteitä vaaliva nainen.

– Olen sellainen perinteinen nainen, joka tykkää hömpöttää mieluiten naisten kesken, Sirpa sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?