Herttuatar Meghanin paras ystävä nosti esiin rasistikortin – puolustaa yksityislentokohun keskelle joutunutta herttuatarta: ”Kolme vuotta kohtuutonta vihaa”

Julkaistu:

lentomatkailu
Herttuatar Meghanin paras ystävä Jessica Mulroney syöksyi puolustamaan ystäväänsä somessa.
Herttuatar Meghanin paras ystävä Jessica Mulroney puolustaa kohun keskelle joutunutta ystäväänsä. Mulroney kutsuu Meghanin saamaa kritiikkiä ”tarpeettomaksi” ja leimaa kritiikin antajat ”rasistisiksi kiusaajiksi”.

Herttuatar Meghania ja prinssi Harrya on viime viikkoina kritisoitu yksityiskonelennoista. Pari lensi 11 päiväisellä lomallaan yhteensä neljä yksityiskonelentoa, mikä ei ollut brittikansan mieleen.


Nyt Mulroneylla on sananen sanottavaan kohusta ja mediahuomiosta, jota Meghan on saanut osakseen. Hän otti kantaa paljon puhuttaneeseen aiheeseen omalla Instagram-tilillään.

– Kolme vuotta kohtuutonta vihaa ja kaltoinkohtelua, Mulroney kirjoittaa julkaisunsa ohessa.Julkaisun paljonpuhuva teksti kuvastaa, miltä Meghanin osakseen saama kritiikki ystävästä tuntuu. Mulroneyn mielestä Meghaniin kohdistuva kritiikki on rasismia.

Julkaisussaan stylistinä työskentelevä Mulroney siteeraa näyttelijä Jameela Jamilin Twitter-julkaisua, jossa tähti syytti brittikansaa rasismista herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn lentokohun yhteydessä.

– Kun joku kohtaa epäoikeudenmukaista kritiikkiä, asia nostetaan esille. Kun kritiikin kohden on ystäväsi, kutsut näitä kriitikkoja sellaisiksi, mitä he ovat. Hävetkää rasistiset kiusaajat, Mulroney kirjoittaa julkaisussaan.


Daily Mailin tietojen mukaan prinssi Harry, Archie ja herttuatar Meghan lensivät Ibizalle 6. elokuuta. Tuolloin Sussexin herttuapari lensi Gulfstream 200 -yksityiskoneella.

Viime maanantaina herttuapari sekä pikku-Archie nousivat Cessna 500 XL -yksityiskoneeseen, jolla perhe lensi Ibizalta Englantiin.
Harry ja Meghan lensivät Ranskaan viime keskiviikkona. Myös tuolloin perhe turvautui yksityislentoon. Ranskan matkalle perhe lähti vain muutama päivä sen jälkeen, kun he palasivat Ibizalta viime maanantaina.


Ilmastonmuutoksen ehkäisemisen puolesta puhuvat herttuatar Meghan ja prinssi Harry saivat kansan tulistumaan siinä vaiheessa, kun parin nähtiin nousevan Cessna 680 Citatation Sovereign -yksityiskoneeseen Etelä-Ranskassa lauantaina.

Herttuapari ja ja kolmen kuukauden ikäinen Archie-vauva vierailivat Elton Johnin luon Nizzassa kolmen päivän ajan. Elton Johnilla on Nizzassa 20 miljoonan euron arvoinen kartano.
Harryn ja Meghanin yksityislennon päästöt ovat tavalliseen kaupalliseen lentoon verrattuna seitsenkertaiset henkilöä kohden. Hintaa yksityiskonelennolle tulee Daily Mailin mukaan lähes 22 000 euroa. Nizzasta perhe lensi kotiin Englantiin.


Mulroney ja Jamil eivät ole ainoat julkkikset, jotka ovat puolustaneet Meghania ja Harrya kohun yhteydessä. Herttuaparin puolia ovat pitäneet myös Elton John, Ellen DeGeneres ja laulaja Pink.