Miley Cyrusin erosoppa sai viimeisen silauksen – Liam Hemsworth jätti avioerohakemuksen: 7 kuukauden pikaliitto ohi

Julkaistu:

Liam Hemsworth ja Miley Cyrus lupaavat hoitaa yhteisiä lemmikkejään kunnialla.
Näyttää siltä, että näyttelijä Liam Hemsworthin ja laulaja Miley Cyrusin avioliitto on tullut kivisen tiensä päähän.

People-lehden mukaan 29-vuotias Hemsworth toimitti avioerohakemuksen Los Angelesin käräjäoikeuteen. Pari ehti olla aviossa vain 7 kuukautta.

Ennen naimisiinmenoa pari allekirjoitti avioehdon, joten People arvioi eron sujuvan kivuttomasti.

– He ovat päättäneet tämän olevan paras ratkaisu ja haluavat keskittyä uraansa. He ovat lupautuneet olemaan lemmikeilleen rakastavat vanhemmat, lähde paljastaa Peoplelle.


Kesäkuun alussa pariskunta kertoi, että he ovat eronneet alle vuoden kestäneen avioliiton jälkeen. Cyrus karkasi tämän jälkeen Como-järvelle Italiaan lomailemaan tosi-tv-kaunotar Kaitlynn Carterin kanssa ja kuherteli hänen kanssaan avoimesti.

Hemsworth taas paranteli erohaavojaan kotimaassaan Australiassa.

Sekä Cyrus että Hemsworth ovat kommentoineet eroaan lyhyesti omilla Instagram-tileillään. Cyrus kertoi, että muutos on väistämätöntä ja Hemsworth puolestaan toivottaa ex-vaimolleen terveyttä ja onnea tulevaisuuteen.


Daily Mail paljasti aiemmin, että Cyruksen ja Hemsworthin ero ei tullut yllätyksenä heidän lähipiirilleen.

– Ero ei ole mikään shokki heille, jotka oikeasti oli tekemisissä heidän kanssaan päivittäin, lähipiiristä kuiskuteltiin.

Huhujen mukaan Hemsworth olisi ollut jo valmis asettautumaan aloilleen, mutta Cyrus puolestaan kaipasi vapautta.


Cyrus otti kantaa perinteisiin vaimon ja miehen rooleihin Elle-lehden haastattelussa hieman ennen parin eroilmoitusta. Cyrus kuvaili, ettei hän tule koskaan sopeutuman perinteiseen vaimon rooliin.

– Rakkauselämämme on monimutkainen moderni, enkä usko, että ihmiset ymmärtäisivät sitä. Luulevatko ihmiset muka todella, että olen kotona essu päällä tekemässä ruokaa? Olen heterosuhteessa, mutta tunnen voimakasta seksuaalista vetoa naisia kohtaan, Cyrus kertoi haastattelussa.

– Päätin kumppanini. Hän on se, joka tukee minua eniten. En todellakaan sovi stereotyyppiseen vaimon rooliin. En edes pidä sanasta ”vaimo”.

Hollywoodin seuratuimpiin pareihin kuuluneet Cyrus ja Hemsworth menivät naimisiin joulukuussa 2018. Pariskunnan suhde ulottuu kuitenkin pidemmälle: he tapasivat jo vuonna 2009 ja menivät kihloihin vuonna 2012. Tuolloinkin suhde päättyi eroon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt