The Hills -sarjasta tuttu kohupariskunta tuhlasi miljoonaomaisuutensa vuodessa – yrittävät nyt lyödä rahoiksi ”parantavilla” kristalleilla

Julkaistu:

Heidi Montag ja Spencer Pratt nousivat julkisuuteen raketin lailla 2000 luvun alkupuolella, kun he tähdittivät MTV:n suosittua The Hills -realitysarjaa. Sarjassa seurattiin nuorten aikuisten elämää Hollywoodissa. Spencer ja Pratt olivat tuolloin noin parikymppisiä.

Sarja teki Montagista ja Spenceristä kansainvälisiä tosi-tv-tähtiä. Vuonna 2008 pariskunnan omaisuuden arvioitiin olevan noin 10 miljoonaa dollaria. Kun The Hillsin päätösjakso ilmestyi kaksi vuotta myöhemmin, kaksikko kertoi olevansa lähes vararikossa.

– Olimme epäkypsiä silloin. Aina kun söimme ulkona tilasimme 4000 dollarin viinipullon. Heidi saattoi mennä ostoksille ja tuhlata 20 000 tai 30 000 dollaria päivässä. Kuvittelimme olevamme kuin Jay Z ja Beyoncé, Pratt kommentoi asiaa Touch Weeklylle vuonna 2014 antamassaan haastattelussa.


Pratt kertoi Twitterissä aikanaan, että hän tienasi The Hillsin aikoihin 175 000 dollaria jaksoa kohden. Yhteensä pariskunnan tulot olivat noin kaksi miljoonaa dollaria vuodessa, kertoi People tuolloin.

Montag kertoi vuonna 2016 antamassaan haastattelussa, että heitä neuvottiin lopettamaan holtiton tuhlailu, mutta he eivät kuunnelleet ulkopuolisten neuvoja.

– On hyvin helppoa tuhlailla miljoonia dollareita, jos et ole varovainen ja kuvittelet, että miljoonien ansaitseminen on helppoa, Pratt puolestaan kertoi Money-lehdelle vuosi sitten antamassaan haastattelussa.


– Rikastuimmme niin nopeasti ja helposti, että luulin elämäni olevan tällaista ikuisesti.

Montag muistetaan erityisesti lukuisista kauneusleikkauksistaan, johon hänen on kerrottu käyttäneen kymmeniä tuhansia dollareita.

Vuonna 2009 nainen nousi otsikoihin, kun hänelle tehtiin vuorokauden aikana kymmenen erilaista kauneuskirurgista toimenpidettä, kuten rintojensuurennus, huultentäyttö sekä leukaleikkaus. Operaatioiden kokonaiskustannuksiksi arvioitiin tuolloin noin 30 000 euroa.


Hiljattain Pratt kuitenkin keksi keinon, jolla hän yrittää nyt kartuttaa takaisin kohupariskunnan menetettyä omaisuutta. Pariskunta mainosta nyt ahkerasti ”kristalliterapiaa” ja Pratt on perustanut myös verkkokaupan, jossa myy ”parantavista” kristalleista tehtyjä koruja ja muita esineitä.

Pari on promonnut kristalleja ahkerasti muun muassa eri sosiaalisen median kanavissaan. Montag myös poseeraa useimmissa yrityksen mainoskuvissa. Vuonna 2017 Pratt kertoi Insiderille, että uskoo kristallien pitävän sisällään parantavaa energiaa.


Viime vuosina Montag ja Pratt ovatkin askel askeleelta tehneet paluuta julkisuuteen. Vuonna 2008 naimisiin menneen pariskunnan onni täydentyi poikavauvalla lokakuussa 2017. Nyt he tähdittävät MTV:llä pyörivää The Hills: New Beginnings -sarjaa yhdessä muiden alkuperäisten The Hills -tähtien kanssa.