Apu: Minttu Räikkönen paljastaa, kuinka tapasi Kimin ensi kertaa – baarissa ehti jo tulla pilkku, kun puhelimeen kilahti ratkaiseva viesti

Julkaistu:

Minttu Räikkönen muistelee tuoreessa Apu-lehdessä, miten aikanaan tapasi Kimi Räikkösen.
Formulakuljettaja Kimi Räikkösen Minttu-vaimo avaa harvoin yksityiselämäänsä julkisuudessa. Viime aikoina Minttu on kuitenkin kertonut yhä avoimemmin perheensä elämästä muun muassa sosiaalisessa mediassa.
Hiljattain Minttu antoi myös harvinaisen haastattelun Apu-lehdelle, jossa hän muun muassa kertoo kiinnostavia yksityiskohtia hänen ja F1-tähti Räikkösen ensikohtaamisesta kuusi vuotta sitten.

Lentoemäntänä vielä tuolloin työskennellyt Minttu paljastaa, että mitä pariskunnan ensitapaamiseen tulee, oli kaikki hyvin pienestä kiinni.

– Kello oli neljä aamulla, baarit menivät kiinni. Eräs ystäväni laittoi minulle viestin, että hei, et sinä mihinkään kotiin vielä mene, tule meidän kanssamme tänne.


Minttu paljastaa Apu-lehdelle antamassaan haastattelussa, ettei ensin meinannut lähteä ystäviensä mukaan, mutta jokin sai hänet lopulta muuttamaan mielensä. Onneksi sai, sillä kaverit ottivat Mintun mukaansa Räikkösen mökille Porkkalaan.

– Hauskaa kyllä oli ja nautin Kimin seurasta todella paljon. En ajatellut silloin yhtään sen enempää muuta, kuin että onpa hauska mies ja mukavaa seuraa. Muut asiat tulivat vasta myöhemmin, Minttu kertoo.
Myös Kimi Räikkönen on muistellut pariskunnan ensitapaamista viime vuonna ilmestyneessä, Kari Hotakaisen kirjoittamassa Tuntematon Kimi Räikkönen -kirjassa. Kirjassa Kimi kertoo pistäneensä heti ensitapaamisella merkille sen, kuinka kaunis nainen Minttu oli.

– Ei sitä oikein osaa selvittää, mikä yksittäinen asia siinä ihastumisessa on. Me on aina tykätty ja tultu juttuun, Kimi sanoo kirjassa.


Kimi ja Minttu menivät naimisiin satumaisissa, Italian Toscanassa vietetyissä häissä vuonna 2016. Heidän esikoispoikansa Robin syntyi vuotta aikaisemmin, tammikuussa 2015. Toukokuussa 2017 perheen onni täydentyi Rianna-tyttärellä.