Sekavan Bam Margeran alamäki syvenee – joutui jälleen vieroitukseen: paljastaa nyt, miksi Dr. Philin hoito ei tepsinyt

Julkaistu:

Jackass-tähti Bam Margera on jälleen vieroitushoidossa.
Bam Margera kertoo Instagram-tilillään aloittaneensa jälleen vieroitushoidon. Jackassista tunnetun Margeran elämä on ollut yhtä vuoristorataa jo kuukausien ajan, ja viime viikolla humalainen tähti pidätettiin hänen riehuttuaan hienostohotellissa.

Ennen hotellirähäkkää Margera oli hakenut apua julkkispsykologi Dr. Phililtä, mutta jo viikon jälkeen Margera jätti tv-psykologin hoitojakson kesken.

Hän kirjoittaa nyt Instagramissa kiittävänsä Dr. Philiä kaikesta avusta, mutta miehen hoito ei lopulta sopinut Margeralle ollenkaan. Kompastuskiveksi osoittautui se, ettei Jackass-tähti saanut käyttää vieroitushoidossa puhelintaan. Se hankaloitti yhteydenpitoa hänen perheeseensä, etenkin pieneen Phoenix-poikaan.

– Kiitän teitä, Dr. Philiä , hänen tiimiään ja hoitolaitosta Venicessa, Los Angelesissa. En saanut kuitenkaan käyttää puhelintani, jota tarvitsen puhuakseni Phoenixin kanssa. He suuttuvat, kun julkaisen tällaista p*skaa tällaisessa tilassa. Olen nyt vieroitushoidossa, joka sopii minulle paremmin, Margera kirjoittaa ja kuvailee saavansa käydä kävelyillä, salilla tai skeittaamassa vieroitushoidon aikana.
Margeran perhe on kertonut Entertainment Tonight -sivusto haastattelussa tv-tähden olleen pitkään sitä mieltä, ettei hän tarvitse ulkopuolista apua ongelmiinsa.


Entertainment Tonight -lehti kertoo, että tähden äiti April ja vaimo Nikki olivat suostuneet Dr. Philin tv-ohjelman kuvauksiin, koska se tuntui olevan ainoa keino auttaa Margeraa.

– Hän on suistunut raiteilta enkä usko, että hän pystyy käsittelemään sitä mitä on meneillään, Margeran äiti April totesi sivustolle.


Bam Margeran vaimo Nikki on ollut vaitonainen sosiaalisessa mediassa aviomiehensä ahdingosta, mutta hän on julkaissut lähiaikoina useita kuvia Margerasta ja parin Phoenix-pojasta.