Teinitähti Isac Elliot pelmahti haastatteluun asussa, jonka hinta oli puolet keskituloisen suomalaisen vuosipalkasta – katsojien leuat loksahtivat

Julkaistu:

Isac Elliot paljasti vaatteidensa hinnan suositulla Youtube-kanavalla.
Poppari Isac Elliot vieraili Youtube-videopalvelussa suosituksi ponnahtaneella MolyBros-kanavalla.

Kaverukset Ibrahim Manza ja Abdirahman Keinaan tuottavat kanavallaan sarjaa Paljon sun outfit maksaa?, jossa nuorukaiset ynnäävät yhteen haastateltavien vaatteiden yhteissummia.

Elliot luettelee tiistai-illalla julkaistulla videolla vaatekappaleidensa hintaa ja sarjalle tuttuun tapaan, ruutuun lävähtää 19 230 euron summa. Se on noin puolet keskivertosuomalaisen vuosipalkasta, joka on jo vuosien ajan ollut noin 40 000 euroa vuodessa.Laulaja aloittaa kertomalla, että tyylikkäältä näyttäminen vaadi välttämättä paljoa bänkkiä eli rahaa. Esimerkikseen hän nostaa siskonsa pukeutumisen.

– Siskolla on muutama kalliimpi vaatekappale, mutta muuten hän ostaa vaatteensa trift shopeista, Elliot kertoo viitaten termillä kierrätysliikkeisiin.

Elliotin vaatekappaleiden hinnat erotellaan videolla. Lähes 20 000 euron kokonaissumma muodostuu seuraavista vaatteista:

Eriparisukat 5, lenkkarit 1 300, housut 1 000, t-paita 400, college-paita 1 225, takki 1300, kello 10 000 ja vihreä nahkalaukku 4 000 euroa.


Vaatetuksen luettelemisen välissä laulaja vilauttaa sormusta, jonka hän on saanut isoäidiltään.

– Shoutout mummille, laulaja kiittää.

Poppari kertoo, ettei tämän hintaluokan pukeutuminen olisi mahdollista ilman hänen fanejaan. Hän ei kuitenkaan ota kantaa siihen, ovatko hänen yllään olevat vaatekappaleet laulajan omia vaiko kenties lainassa.

– Tiedän, että tämä on aika paljon rahaa. Mutta minulla ei olisi minkäänlaisia mahdollisuuksia käyttää näitä, ellei minulla olisi faneja, Elliot kertoo.

– Tämä voi kuulostaa kliseiseltä, mutta artistit eivät sano tätä tarpeeksi usein. Kiitos fanien, minä voin käyttää sitä mitä minä haluan.

Video on kerännyt rutkasti kommentteja katsojiltaan. Heidän mielestään on

– Outift ois paljo freshimpi jos siin olis kalliitten designer vaatteen lisäks vähä basic kledjuu. Jos liikaa designerii se oli liia flex eikä oo rehellisesti hieno.

– Oonko ainoo, jolla on rahaa vaan H&M:n aleosastolle?

– Yli puolet suomalaisista tienaa puolessa vuodessa vähemmän kun toi rahamäärä jonka Isac on outfittiinsa laittanu.


MolyBros-kaksikko kertoi Ilta-Sanomille keväällä tuottavansa videoitaan koulujensa ohella. Kaveruksien sanailuista ja videoista on muodostunut eräänlainen ilmiö muiden suomalaisten Youtube-tuottajien sekä nuorten keskuudessa.
Kanavan suosituin, nuorten pukeutumiseen liittyvä haastatteluvideosarja on kerännyt jutun kirjoitushetkellä yhteensä noin 1 800 000 näyttökertaa.

Isac Elliot elää urallaan nyt nousukiitovaihetta. Nuori laulaja solmi hiljattain levytyssopimuksen Saksan Universal Musicin kanssa, joka on ollut luomassa kansainvälistä menestystä muun muassa Almalle sekä Sunrise Avenuelle. Isac Elliotin ensimmäinen uuden levy-yhtiön alla tehty single Waiting Game ilmestyi perjantaina.
Laulaja pääsi myös samaan manageritalliin, joka toimii myös Ellie Gouldingin, Zayn Malikin sekä Rita Oran kaltaisten tähtien taustavaikuttajana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt