Top Gun -tähti hullaantui lonkerosta – osti osuuden suomalaistehtaasta: ”Rakastan siinä olevaa pöhinää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Top Gun -tähti hullaantui lonkerosta – osti osuuden suomalaistehtaasta: ”Rakastan siinä olevaa pöhinää”

Miles Teller on kiireinen mies näinä päivinä.

Miles Teller muistetaan muun muassa elokuvista Whiplash, Divergent – Outolintu ja Fantastic Four.­

22.8.2019 8:37

Tom Cruisen kanssa uudessa Top Gun: Maverick -elokuvassa näyttelevä Miles Teller on päättänyt sijoittaa suomalaiseen lonkeroon, talouslehti Forbes kirjoittaa.

Teller kertoo lehdelle piipahtaneensa Manhattanilla sijaitsevassa alkoholiliikkeessä ja ostaneensa – puhtaasti päähänpistona – suomalaista lonkeroa.

– Reaktioni oli hyvin samanlainen kuin jokaisella muullakin, jolle olen juomaa tarjonnut: mitä ihmettä tämä on? En kutsuisi sitä vain giniksi ja greippimehuksi, vaikka kyseiset ainekset siinä maistuvatkin. Lonkero on erittäin raikasta. Rakastan siinä olevaa pöhinää, näyttelijä kertoo Forbesille.

Teller innostui lonkerosta niin paljon, että otti yhteyttä suomalaiseen valmistajaan.

– Sain lopulta juomaa kotiin toimitettuna. Kaikki menivät eteenpäin lahjoina ja minun piti soittaa Suomeen, että lähettäkää lisää.

Lopulta Teller päätti, että ilmaisen lonkeron aika on ohi. Mies päätti ryhtyä suomalaistehtaan osaomistajaksi.

Suomalaisyrittäjät Sakari Manninen, Ere Partanen ja Mikael Taipale saivat pian eteensä nipun asiakirjoja.

–Pitkin kesää veivasimme papereita lakimiesten kanssa, että saimme molemmille hyvän diilin. Monet julkkikset mainostavat rahaa vasten, mutta me emme halunneet sellaista. Molemmat halusimme, että hän on oikeasti mukana yrityksessä, The Long Drink Companyn miehet kertovat Kauppalehdelle.

Suomalaista lonkeroa on saanut Yhdysvalloista vuodesta 2018 lähtien ja juoman menekki kasvaa koko ajan.

Manninen kertoo Kauppalehdelle, että lonkeroa sai alkuvuonna 650 ravintolasta ja kaupasta, mutta myyntipisteiden määrä on noussut jo 1 800 paikkaan.

– Lonkero valloittaa maailman, Teller puolestaan lupaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?