Petra Gargano valmistautui Selviytyjien rääkkiin kuntokuurilla – viidakon karut vaikutukset iskivät tajuntaan, kun laulaja vilkaisi käsiään

Julkaistu:

Useita kertoja viikossa treenaava Petra Gargano otti ennen viidakkoon lähtöä kovan kuurin myös kuntosalin puolella. Siksi viidakon ankeat olot verottivat naisen lihasmassaa tavallista enemmän.
Kilpailuhenkiseksi tunnustautuva laulaja Petra Gargano päätti valmistautua Selviytyjät Suomen kolmannelle kaudelle niin hyvin, kuin hän kiireisen keikkaelämänsä keskellä suinkin pystyi. Tiktak-yhtyeen laulajana tunnettu, myöhemmin soolouralle lähtenyt Petra kulutti monta tuntia keikkabussissa Youtube-videoita selaillen.

– Tien päällä yön pimeinä tunteina oli loistavaa aikaa katsoa videoita tulen tekemisestä, Petra nauroi ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Toinen tärkeä asia oli uimataidon kohentaminen. Jos jokin on nimittäin varmaa, niin se, että Selviytyjissä kilpailijat joutuvat kohtaamaan erittäin haasteellisia veteen liittyviä tehtäviä.

– Lähtötilanne oli se, etten pystynyt uimaan edes 25 metriä. Yksi altaanmittakin teki tiukkaa. Treenasin uimista todella paljon.


Apu löytyi uimavalmentajalta, joka auttoi oikean tekniikan löytämisessä.

– Sain ihan ammattilaisapua tekniikan kanssa, ja sen lisäksi treenasin itse. Tosin se yllätti, että miten eri asia on uida uima-altaassa kuin meressä.

Ennen lentokoneeseen hyppäämistä Petra myös tankkasi tavallista enemmän ruokaa.

– Söin kaksi viikkoa hiilaria, rasvaa, mäkkäriä ja kaikkea epäterveellistä, mutta kroppa meni siitä vähän sekaisin. Söin sitten tavallista ruokaa enemmän.

”Laihduin paljon”

Useita kertoja viikossa treenaava Petra otti ennen viidakkoon lähtöä kovan kuurin myös kuntosalin puolella. Siksi viidakon ankeat olot verottivat naista paljon.

– Lähtötilanteeseen nähden laihduin paljon. Olin hyvässä kunnossa, kun lähdin sinne. Olin treenannut ihan tarkoituksella normaalia enemmän.

– Siitä kun ottaa pois, niin lihaksestahan se lähtee ja näkyy nopeasti. Muistan katselleeni käsiäni ja miettineeni että mihin se työllä ja tuskalla hankittu haba on kadonnut!


Kunto on palannut pikkuhiljaa sitä mukaa, kun rankasta kokemuksesta on kulunut aikaa.

– Sanoisin, että nyt voimani ovat samalla tasolla kuin ennen lähtöä, eli noin kolmisen kuukautta siihen meni. Olen vieläpä sen verran hölmö, että ryhdyin heti palattuani treenaamaan neljä kertaa viikossa.

Normaali arkikin pyörähti heti käyntiin studiolla ja lapsen kanssa.

– Mietin, että tuleeko se romahdus jossain vaiheessa, mutta ei ole tullut. Sitä odotellessa, Petra nauraa.

Arki lapsen ja miehen kanssa on kuitenkin parasta elämässä. Se kirkastui viimeistään viidakossa.

– Ymmärsin siellä, että ihminen pärjää niin pienellä. Ei minun tarvitse haalia itselleni miljoonaa duunia tai asiaa. Kaipasin viidakossa vain miestäni ja poikaani. Työt, hoidettavat asiat tai tiskit ovat aivan epäolennaisia asioita tässä elämässä.


Mukaan tarttui myös loppuelämän ystäviä. Yksi heistä on Sara Sieppi, jonka kanssa Petra löysi viidakossa yhteyden.

– Ystävystyttiin saran kanssa tosi hyvin. Juttelemme paljon Whatsapissa ja olemme myös nähneet toisiamme vapaa-ajalla jonkun verran.

Selviytyjät Suomi Nelosella 8. syyskuuta alkaen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt