Ellen DeGeneres jyrähti lentokohun keskelle joutuneen Sussexin herttuaparin puolesta: ”He yrittävät vain tehdä maailmasta paremman”

rac

Julkaistu:

Juontaja Ellen DeGeneres ylistää Sussexin herttuaparia Twitterissä ”maanläheisiksi ihmisiksi”.
Herttuatar Meghan ja prinssi Harry joutuivat viime viikonloppuna skandaalin keskelle, kun Daily Mail uutisoi Sussexin herttuaparin lentäneen neljä yksityiskonelentoa 11 päivän aikana.

Ilmastonmuutoksen ehkäisemisen puolesta puhuvat herttuatar Meghan ja prinssi Harry saivat Britannian kansan tulistumaan, kun herttuapari ja ja kolmen kuukauden ikäinen Archie-vauva vierailivat Elton Johnin luona Nizzassa kolmen päivän ajan.
Ranskan matkalle perhe lähti vain muutama päivä sen jälkeen, kun he palasivat Ibizalta viime maanantaina. Perhe teki kaikki lomalentonsa yksityiskoneella.


Nyt talk show -juontaja Ellen DeGeneres on kiirehtinyt puolustamaan Meghania ja Harrya, joita on kutsuttu tekopyhiksi ylenpalttisen lentämisensä vuoksi.

DeGeneres on tavannut herttuaparin vaimonsa Portia de Rossin kanssa, jolloin juontaja vaikuttui heidän hyväsydämisyydestään.– Portia ja minä tapasimme prinssi Harryn ja Meghanin Englannissa puhuaksemme heidän työstään villieläinten suojelussa. He olivat maanläheisimpiä, myötätuntoisimpia ihmisiä, Degeneres kirjoitti Twitter-päivityksessään.

– Kuvittele, että sinua vastaan hyökätään kaiken tekemäsi suhteen, kun yrität vain tehdä maailmasta paremman, hän jatkoi.


Ellen DeGeneresin lisäksi Elton John osoitti Instagramissa tukensa herttuaparille. Elton John kertoo olevansa syvästi ahdistunut mediassa esitetyistä ”pahantahtoisista väitteistä”, jotka koskettavat Sussexin herttuaparin vierailua Nizzassa.


– Prinssi Harryn äiti prinsessa Diana oli yksi rakkaimpia ystäviäni. Tunnen perustavalaatuista velvollisuutta suojella Harrya ja hänen perhettään tarpeettomalta median tungettelulta, jollainen myötävaikutti myös Dianan ennenaikaiseen kuolemaan.

Elton John kertoo, että hän ja hänen kumppaninsa David Furnish halusivat palkita ystävänsä ansaitulla lomalla.

– Hektisen hyväntekeväisyystyön täyteisen vuoden jälkeen David ja minä halusimme tarjota nuorelle perheelle mahdollisuuden yksityiseen lomaan kotimme turvassa ja rauhassa.