Tv-legenda Larry King, 85, hakee avioeroa seitsemännestä vaimostaan – miehen kahdeksas avioliitto kesti 22 vuotta - Viihde - Ilta-Sanomat

Tv-legenda Larry King, 85, hakee avioeroa seitsemännestä vaimostaan – miehen kahdeksas avioliitto kesti 22 vuotta

Talk show -isäntä Larry King on hakenut avioeroa seitsemännestä vaimostaan Shawn Southwick Kingistä 22 vuoden avioliiton jälkeen.

Legendaarinen talk show -isäntä Larry King on hakenut avioeroa seitsemännestä vaimostaan, Shawn Southwickistä.

21.8.2019 8:04

Legendaarinen talk show -isäntä Larry King, 85, on hakenut avioeroa vaimostaan Shawn Southwickistä, 59, kertoo People. Miehen asianajaja vahvisti asian lehdelle tiistaina, mutta King tai Southwick eivät toistaiseksi ole itse kommentoineet erouutista julkisesti.

King ja Shoutwick menivät naimisiin syyskuussa 1997 ja pariskunta ehti olla naimisissa lähes 22 vuotta. Heillä on kaksi yhteistä lasta, pojat Chance, 20, ja Cannon, 19.

22 vuotta naimisissa olleen pariskunnan avioliiton huhutaan olleen vaikeuksissa jo pitkään.

Pitkästä liitosta huolimatta Kingin ja Southwickin avioliiton on huhuttu olleen vaikeuksissa jo pitkään, People kirjoittaa. Lähteiden mukaan erityisesti Kingin viimeaikaiset terveyshuolet sekä Southwickistä vuonna 2016 levinneet pettämishuhut ovat koetelleet parin suhdetta.

– He riitelivät ja tappelivat jatkuvasti. Mutta tässä oli kyse lasten suojelemisesta. Oikeasti he ovat olleet eron partaalla jo vuosikymmenen ajan ja nukkuneet eri makuuhuoneissa, lähde kertoo Peoplelle.

– Larry ei ole pyhimys, mutta hän väsyi kaikkeen draamaan. Tämä oli tiedossa jo pitkään. Avioliitto on ollut ohi jo kauan, samainen lähde lisää.

Laulajana ja näyttelijänä uraa luonut Southwick oli Kingin seitsemäs vaimo. Talk show -isäntä on ollut elämänsä aikana naimisissa kaikkiaan kahdeksan kertaa, seitsemän eri naisen kanssa. Southwickille liitto Kingin kanssa oli hänen toinen avioliittonsa.

Larry King on ollut naimisissa kahdeksan kertaa. Southwickille avioliitto oli toinen laatuaan.

Oikeuteen jätetyistä asiakirjoista selviää, että avioerohakemus on jätetty jo kesäkuussa vedoten selvittämättömiin erimielisyyksiin. Pari on jättänyt avioerohakemuksen kerran aikaisemminkin, vuonna 2010, kun Southwickillä huhuttiin olevan suhde poikansa koripallovalmentajan kanssa. Tuolloin prosessia ei kuitenkaan viety loppuun asti.

Larry King on yhdysvaltalainen talk show -juontaja. Hänen ohjelmansa, Larry King Live, on yksi Yhdysvaltojen pisimpään jatkuneista keskusteluohjelmista. Ohjelma kuitenkin päättyi vuonna 2010 sen katsojalukujen laskettua merkittävästi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?