Kimmon Selviytyjät-kuvaukset käynnistyivät kammottavalla tavalla: vartalo ei kestänyt kuumuutta – vakava tulehdus aiheutti iljettäviä oireita

Julkaistu:

selviytyjät
Selviytyjät-viidakkoon matkannut Kimmo Nupponen joutui taistelemaan ensimmäisten päivien aikana kuumeen ja massiivisen infektion kanssa.
Finanssialalla pitkän uran tehnyt Kimmo Nupponen lähti Selviytyjät Suomen uudelle kaudelle haastamaan itseään. Julkkisten lisäksi ohjelmaan osallistuu kahdeksan julkisuudesta tuntematonta henkilöä, jotka kisaavat Carabao-nimisessä joukkueessa.

Nordealla työskentelevä Nupponen jännitti ohjelmaan lähtemistä, sillä hän ei ollut aiemmin matkustanut Filippiinien kaltaisessa äärimmäisen helteisessä maassa.

– En pidä helteestä, joten eniten jännitti, että miten kroppani reagoi kuumuuteen. Pianhan se alkoikin protestoida.

Kimmon kroppa pisti hanttiin nostamalla kovan kuumeen. Ensimmäisen kolmen päivän aikana Kimmo kärsi kovasta kuumeesta, joka vaikeutti myös ensimmäisiin kilpailuihin osallistumista.

Kuume pyöri jatkuvasti yli 38 asteen – lääkkeistä huolimatta.

– Tuotantoyhtiö valvoi kyllä terveydentilaani tarkoin, ja sain lääkkeet. Kyllä se vanhaa ukkoa silti vähän jännitti, kun mukana oli äärimmäisen rankat fyysiset kilpailut.


Kun kuumeesta oli selvitty, iski Kimmon kroppa vielä uudelleen takaisin. Kova helle aiheutti miehen kainaloihin massiivisen infektiotulehduksen.

– Se oli niin inhottavaa, etten tiedä haluanko edes kuvailla sitä. Kainalot märkivät ja olivat täynnä ihottumaa, Kimmo paljastaa.

– Ei siinä auttanut muu kuin syödä uusi lääkekuuri.

Vastoinkäymisistä huolimatta kokemus selviytyjien saarella oli ikimuistoinen.

– Kävi kyllä nopeasti ilmi, ettei työstäni finanssialalla ollut mitään hyötyä viidakossa.
Selviytyjät Suomi Nelosella 8. syyskuuta alkaen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt