Hollywoodin superparin Jamie Foxxin ja Katie Holmesin väitetään eronneen – salasivat kuuden vuoden suhteensa visusti lähes viime hetkiin saakka

rac

Julkaistu:

ero
Useat mediat uutisoivat tiistaiaamuna Jamie Foxxin ja Katie Holmesin päättäneen kuuden vuoden suhteensa.
Näyttelijäpariskunta Jamie Foxxin, 51, ja Katie Holmesin, 40, väitetään eronneen. Tiistaiaamuna useat mediat ympäri maailman ovat uutisoineet parin erosta vedoten luotettavaan viihdemaailman lähteeseen.

– Jamie ja Katie ovat eronneet, lähde kommentoi huhua People-lehdelle.
Ensimmäiset huhut pariskunnan suhteesta lähtivät liikkeelle jo vuonna 2013. Vaikka pari nähtiin jatkuvasti yhdessä, ei kumpikaan heistä vahvistanut suhdeväitteitä. Tämän uskottiin johtuvan Holmesin entisen aviomiehen, näyttelijä Tom Cruisesta.


Vasta viiden vuoden seurustelun jälkeen pari alkoi liikkua yhdessä julkisesti ja he edustivat ensimmäistä kertaa yhdessä virallisesti Met-gaalassa New Yorkissa viime toukokuussa. Tammikuussa parin yhteinen ystävä kommentoi kaksikon välistä suhdetta Peoplelle.

– He tapaavat toisiaan niin usein kuin mahdollista. He ovat tunteneet toisensa vuosien ajan ja he ovat molemmat loistavia vanhempia, joten myös se yhdistää heitä. He molemmat ovat omistautuneita uralleen ja he osaavat myös antaa toisilleen tilaa, lähde totesi tuolloin.


Toistaiseksi mikään media ei ole ottanut kantaa siihen, mikä lopulta johti parin väitettyyn eroon. Useat lähteet nostivat kuitenkin esiin sen, että Foxxin nähtiin ihljattain viihtyvän Los Angelesissa laulaja Sela Vaven seurassa.
Katie Holmes tuli alkujaan tunnetuksi hittisarja Dawson’s Greekistä, jota hän tähditti vuosina 1998-2003. Vuonna 2006 Holmes nai näyttelijä Tom Cruisen, mutta pari haki avioeroa kesällä 2012. Heillä on yksi yhteinen lapsi, Suri.


Foxx tuli julkisuuteen stand up -koomikkona, mutta on sittemmin luonut vakuuttavaa uraa näyttelijänä. Hän voitti parhaan miespääosan Oscarin elokuvasta Ray vuonna 2005. Vuonna 2007 Foxx sai tähden Hollywoodin Walk of Famelle. Foxxilla on vuosina 1994 ja 2009 syntyneet tyttäret Corinne ja Annalise.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt