Jannen, 36, Selviytyjät-reissu muuttui painajaiseksi yhdessä yössä – hyönteiset hyökkäsivät kimppuun: ”En ole ikinä kokenut sellaista kipua”

Julkaistu:

selviytyjät suomi
Janne Karjala taisteli Selviytyjät-viidakossa järkyttävän kivun kanssa jouduttuaan hiekkakärpästen uhriksi.
Selviytyjät Suomi -ohjelmaan osallistuu uudella kaudella kahdeksan julkkiskilpailijaa, mutta myös toiset kahdeksan kilpailijaa, jotka eivät ole julkisuudesta tunnettuja.

Viidakon vaarat kävivät hyvin tutuksi ”tavisten” joukkueessa, eli Carabaossa, kilpailevalle Janne Karjalalle. Puhelias oululainen joutui nimittäin hiekkakärpästen uhriksi nukkuessaan leirillä.

Kilpailijat nukkuivat omilla saarillaan rantahiekkaan kyhätyillä sängyillä. Eräänä yönä joukko hiekkakärpäsiä pisti Jannen jalkoihin useita kertoja.

– Niiden puraisu ei tee yhtään kipeää, mutta jossain vaiheessa huomasin, että polveni ovat täynnä outoja patteja, Janne muisteli Selviytyjät Suomen lehdistötilaisuudessa.

Hiekkakärpästen puremista nousseita patteja oli oikeassa jalassa viitisen kappaletta ja vasemmassa melkein yhtä monta. Pian kipu alkoi käydä sietämättömäksi. Patit eivät myöskään olleet mistään pienimmästä päästä.

– Ne olivat puolen nyrkin kokoisia turvonneina. Kipu oli aivan hirveää. Olen 36-vuotias, enkä ole ikinä kokenut sellaista kipua.


Neljän päivän jälkeen Janne tarttui toimeen ja puhkoi patit leiristä löytyneellä apuvälineellä: terävällä ongenkoukulla.

– Iskin koukun patteihin ja puristin mädät pois. Oli vain pakko selviytyä.

Tuotanto järjesti Jannelle antibioottikuurin. Turvotus laski, mutta jalat olivat hellänä melkein kolmen seuraavan viikon ajan.

– Se oli minulle rankin koettelemus. Ei tullut mieleenkään, että tällaista voisi tapahtua. Loppuajan nukuin pitkät housut jalassa.
Selviytyjät Suomi Nelosella 8. syyskuuta alkaen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt