Traagisesti kuolleen Paul Walkerin tytär julkaisi muistelukuvan isästään – eturivin Hollywood-tähdet riensivät kehumaan harvinaista otosta - Viihde - Ilta-Sanomat

Traagisesti kuolleen Paul Walkerin tytär julkaisi muistelukuvan isästään – eturivin Hollywood-tähdet riensivät kehumaan harvinaista otosta

20-vuotias Meadow Walker on julkaissut harvinaisen muistelukuvan edesmenneestä isästään.

Hurjapää-elokuvia tähdittänyt Paul Walker menehtyi traagisessa auto-onnettomuudessa 2013. –Ajattelen sinua, Walkerin tytär Meadow kirjoittaa uusimmassa muistelussaan.

20.8.2019 8:03

Hurjapäät-elokuvista tuttu näyttelijä Paul Walker kuoli rajussa autokolarissa marraskuussa 2013 vain 40-vuotiaana.

Hänellä oli yksi tytär, Meadow, 20, joka on julkaissut Instagram-tilillään harvinaisen muistelukuvan edesmenneestä isästään.

Kuvassa nauravainen ja iloinen Paul on uimassa ja hänen edessään vedessä on sika.

– Ajattelen sinua, Meadow kirjoittaa kuvatekstissä.

Lauantaina julkaistu kuva on kerännyt yli 105 000 tykkäystä ja lähes 1 500 kommenttia. Kommentoijien joukossa on muun muassa Paulin Hurjapäät-kollega Jordana Brewster.

– Rakastan tätä kuvaa, hän kirjoittaa.

Toinenkin samaisista elokuvista tuttu näyttelijä, Tyrese Gibson, on myöskin kommentoinut kuvaa.

– Eläinten ja valtameren rakastaja! En ole koskaan ennen nähnyt tätä kuvaa! Tosi upea! hän kommentoi.

Meadow ei ole julkaissut somessaan montaakaan kuvaa, joissa hän muistelisi isäänsä. Edellisen kerran hän julkaisi isäänsä liittyneen kuvan 12. syyskuuta 2017. Päivänä, joka oli hänen isänsä syntymäpäivä.

Sitä ennenkin hän on julkaissut isästään Instagram-tilillään vain kaksi kuvaa – heinäkuussa 2016 ja syyskuussa 2015.

Meadow ei ole muutenkaan ollut kovin aktiivisesti julkisuudessa. Isänsä kuoleman jälkeen hänestä kuultiin lähinnä oikeudenkäyntien kautta. Oikeustoimissa selvitettiin sekä Paulin autokolarin kuljettajan Roger Rodasin että autovalmistaja Porschen syyllisyyttä kuolemaan.

Kolarissa myös menehtynyt Rodas oli ajanut onnettomuustilanteessa ylinopeutta ja hänen perillisensä joutuivat korvausvastuuseen. Meadowille maksettiin korvauksia 8,8 miljoona euroa. Porschen kanssa käyty oikeustaistelu sovittiin puolestaan suljettujen ovien takana.

Vuonna 2015 Meadow perusti isänsä nimiin hyväntekeväisyysjärjestön. Paul Walker Foundation kunnioittaa Meadowin sanojen mukaan miehen perusarvoja, jotka ovat samoja mihin tytär luettelee samaistuvansa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?