Shirly Karvinen lennähti Espanjaan suosikkiohjelman kuvauksiin – karu todellisuus yllätti sunnuntai-iltana: ”Tosi kova koti-ikävä”

rac

Julkaistu:

Love Island Suomen kuvaukset ovat vasta alkaneet, mutta ohjelmaa juontavalle Shirly Karviselle iski jo koti-ikävä.
Viime kaudella hitiksi noussut Love Island Suomi starttaa tänään maanantaina toisen kauden jaksoin.

Ohjelmassa joukko sinkkuja suuntaa viettämään unohtumatonta syksyä Espanjan auringon alle hulppeaan villaan. Päämääränään heillä on löytää rakkaus muiden sinkkujen joukosta.
  • Katso artikkelin videolta, miltä Love Island Suomen villassa näyttää.
Sarjan kuvaukset ovat alkaneet viikonloppuna Espanjan Esteponan alueella, ja myös ohjelman juontaja, vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen on suunnannut hyvissä ajoin kuvauspaikalle.

Sunnuntaina Shirly kertoi Instagram-tilillään, että hänelle on ehtinyt iskeä jo koti-ikävä.

– En edes muista milloin viimeksi en olis viettänyt sunnuntaita tutun tyypin kainalossa ja taas pakotettuna kattoo jotain supersankari leffaa mitä toinen haluu. (Ja salaa ehkä mäkin, mut näin syödään mun valkkaamia herkkuja), hän kirjoittaa.

– Täytyy sanoa, että vaikka Espanjan auringossa on hyvä olla ja maailman siisteintä olla osa yhtä tän hetken isointa tv-ilmiötä niin näin sunnuntai-iltana on tosi kova koti-ikävä. Välillä on hyvä lähteä pois, jotta muistaa miten rakas ja ihana se ”tylsä” arki onkaan.
Shirly on kertonut olevansa onnellisesti parisuhteessa, mutta hän ei ole kertonut miehen henkilöllisyyttä, koska hän ei ole julkisuudesta tuttu henkilö.

Viime viikolla hän julkaisi Instagram-tilillään ensimmäisen kuva, jossa hän poseeraa yhdessä rakkaansa kanssa. Miehen kasvot oli kuitenkin tarkoituksella peittyneet Shirlyn taakse.

Kuvatekstissä Shirly kertoi, että he olivat viettäneet ensimmäistä vuosipäiväänsä.

– Viikonloppu oli täynnä tanssimista, ystäviä ja hauskoja muistoja. Sen lisäksi tuli ensimmäinen merkkipäivä vastaan maailman siisteimmän tyypin kanssa, Karvinen kehuu.

– Ensimmäisestä vuodesta selvitty, vielä monta kymmentä edessä kunhan sunnuntaimäkkäri jäis vähän vähemmälle, Karvinen nauraa kuvatekstissä.

Pariskunta myös asuu yhdessä, sillä he muuttivat saman katon alla keväällä.

– Yhteen muuttaminen tuntui luonnolliselta jatkumolta parisuhteellemme. Se on ollut hyvä päätös ja kaikki on mennyt loistavasti, Karvinen kertoi kesäkuussa IS:lle.
Shirlyn juontamassa Love Island Suomi -ohjelmassa on tällä kaudella mukana kymmenen sinkkua, jotka lähtevät tavoittelemaan rakkautta ja 25 000 euron voittopalkintoa.

Mukana kisassa on muun muassa opiskelijoita, reppureissaaja, ex-cheerleader ja Gladiaattorit-kisan voittaja.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt