Ashley Graham on raskaana – huippumalli julkaisi rehellisen alastonkuvan vaietusta aiheesta: ”Olisiko outoa tehdä tästä taustakuva?”

Julkaistu:

Huippumalli Ashley Graham odottaa esikoistaan. Naisen rehelliset päivitykset raskaudesta keräävät kiitosta sosiaalisessa mediassa.
Huippumalli Ashley Graham, 31, paljasti hiljattain odottavansa esikoistaan yhdessä aviomiehensä Justin Ervinin kanssa. Nainen kertoi ilouutiset Instagram-tilillään julkaisemalla hellyttävän videon yhdessä miehensä kanssa.

– Yhdeksän vuotta sitten menin naimisiin elämäni rakkauden kanssa. Se on ollut maailman paras matka kaikkien aikojen lempi-ihmiseni kanssa. Tänään tunnemme olomme niin siunatuksi, kiitolliseksi ja onnelliseksi juhliessamme kasvavaa perhettämme. Elämästä tulee vielä parempaa, Graham hehkutti päivityksessään.Pluskokoinen huippumalli Graham tunnetaan ahkerana kehopositiivisuuden puolestapuhujana. Nainen on mitä ilmeisemmin päättänyt jatkaa samalla tutulla linjalla myös raskautensa suhteen. Graham nimittäin julkaisi sunnuntaina Instagramissa varsin rehellisen kuvan siitä, miltä naisen muuttunut vartalo raskauden myötä näyttää.

– Samanlainen, mutta hieman erilainen, Graham kirjoitti kuvatekstissään.

Kuvaan Graham on rajannut osan vartalostaan, jossa näkyy selkeästi raskausarpia. Raskausarvet ovat monille naisille tuttu ja osalle myös kiusallinen ongelma, mutta Graham esittelee ihossaan olevia jälkiä sosiaalisessa mediassa avoimesti.Mallin rehellinen päivitys poiki välittömästi kiitollisten ja ylistävien kommenttien vyöryn. Kuvalla on yli miljoona tykkäystä sekä lähes 20 000 kommenttia, joissa hehkutetaan Grahamin rohkeutta ja rehellisyyttä.

– Olen raskaana, hormonaalinen ja käyn läpi niin monia muutoksia kehossani. Tämä sai minut kyyneliin, minä todella tarvitsin tätä tänään, eräs Grahamin seuraajista kiitteli kommentissaan.

– Voisinpa tykätä tästä miljoona kertaa. Olet upea, toinen seuraaja hehkutti.

– Kiitos, kun olet niin aito tässä feikissä maailmassa, totesi eräs.

– Saat minut rakastamaan itseäni enemmän, kuului yksi kommenteista.

– Olisiko outoa tehdä tästä puhelimeni taustakuva?

– Asetat todellisen riman sisäiselle ja ulkoiselle kauneudelle. Kiitos aitoudesta, kiitti yksi seuraajista kommentissaan.


Graham on noussut julkisuuteen mallina ja kehopositiivisuuden puolestapuhujana. Graham on ensimmäinen pluskokoinen malli, joka on ikinä poseerannut Sports Illustrated -lehden legendaarisen uimapukunumeron kannessa. Lisäksi nainen on nähty tuomarina suositussa America’s Next Top Model -ohjelmassa.