MTV: Salatut elämät palaa tänään ruutuihin – yksi suosikkihahmoista tulee takaisin Pihlajakadulle neljän vuoden tauon jälkeen!

Julkaistu:

Salatut elämät palaa tänään ruutuihin syyskauden uusin jaksoin. MTV kertoi tänään, että neljä vuotta sitten sarjasta poistunut Timo Jurkka tekee paluun sarjaan.
Suomalaisten suosikkisarja Salatut elämät palaa tänään takaisin ruutuihin kesätauon jälkeen. Juonipaljastuksia uusista jaksoista ei juuri ole herunut ja sarjan fanit ovat saaneet jännittää koko kesän muun muassa sitä, miten käy Evalle (Tiia Elg) ja tämän vastasyntyneelle vauvalle, jotka joutuivat kevään päätösjaksossa kidnappauksen uhreiksi.

Yhden paljastuksen MTV on kuitenkin hiljattain tehnyt syyskauden uusiin jaksoihin liittyen. Kanava nimittäin uutisoi varhain maanantaiaamuna, että neljä vuotta sitten sarjasta poistunut Timo Jurkka, 55, palaa takaisin suosikkisarjan Lasse Sieviseksi tänä syksynä.


– Joku on soittanut Lasselle ja sanonut, että täällä on asiat vähän perseellään. Lasse vanhana rauhanturvaajana päättää tulla ja korjata asian, Jurkka ennakoi tulevan syksyn käänteitä.
Jurkka totesi MTV:lle antamassaan haastattelussa, että paluu takaisin vanhaan työpaikkaan tuntui tutulta ja turvalliselta. Ihan vieras ympäristö ei Jurkalle neljän vuoden tauosta huolimatta ole, sillä mies nähtiin kesällä myös Salattujen elämien Pihlajasatu-spinoffissa.

– Kyllä se ihan tutulta tuntui, Jurkka totesi MTV:n haastattelussa.


Jurkka näyttelee Salatuissa elämissä Lasse Sievistä. Ennen poistumistaan sarjasta hän ehti näytellä hahmoaan lähes kymmenen vuoden ajan. Tauosta huolimatta ihmiset muistavat Jurkan edelleen juuri Lasse Sievisenä.

– Kyllä ihmiset edelleen tunnistavat minut. Vaikka akuutimpi tuijottelu kadulla hiipui siinä parin vuoden jälkeen, niin vain ulkomailla olen saanut nauttia siitä, ettei minua tunnisteta ollenkaan, mies kertoi Ilta-Sanomille tunnelmistaan kesäkuussa.

Salatut elämät on Suomen suosituimpia draamasarjoja. Sitä on esitetty vuodesta 1999 alkaen, yhteensä yli 3000 jakson verran. Sarjassa on nähty vuosien varrella useita suomalaisten suosikkinäyttelijöitä, joista tunnetuin lienee nyt ulkomailla uraansa tekevä Jasper Pääkkönen.