Tähtikimara paikalla Valtteri Bottaksen duathlonissa: Martina Aitolehti ja Stefan-rakas kisasivat joukkueena, lätkämiehet naljailivat estoitta Mikko Leppilammelle - Viihde - Ilta-Sanomat

Tähtikimara paikalla Valtteri Bottaksen duathlonissa: Martina Aitolehti ja Stefan-rakas kisasivat joukkueena, lätkämiehet naljailivat estoitta Mikko Leppilammelle

Valtteri Bottaksen duathlon-kisassa oli mukana nimekkäitä julkkiksia.

18.8.2019 19:26

Pajulahden urheiluopistolla kilpailtiin sunnuntaina F1-tähti Valtteri Bottaksen nimeä kantavassa duathlon-kisassa.

Itse päätähden lisäksi Lahden Nastolassa nähtiin monia nimekkäitä urheilijoita ja julkisuuden henkilöitä.

Elokuun alussa kihlautuneet tosi-tv-julkkis Martina Aitolehti ja liikemies Stefan Therman osallistuivat Nastolassa TEAM LIV -nimellä kilpailun joukkuesarjaan. Kovakuntoinen kohukaunotar hoiti pariskunnan juoksuosuudet. Therman polki 20 kilometrin maastopätkän.

– Itsehän olisin myös olisin halunnut pyöräillä ja mietimme, että olen kuitenkin meistä se vahvempi juoksija. Stefanille maastopyöräily on taas rakas laji ja uskon, että hän on rohkeampi tuolla maastossa, Martina kommentoi Ilta-Sanomille.

Harjoittelu kuuluu pariskunnan arkeen.

– Me treenataan molemmat paljon. Käymme maastopyörillä joka vuosi ajamassa Levillä. Harjoittelemme yhdessä aina, jos aikataulut osuvat kohdilleen ja minun treenit on sellaiset, joihin Stefan haluaa osallistua, Aitolehti sanoo.

Kysyttäessä kumpi on tuoreesta kihlaparista kovemmassa fyysisessä kunnossa, vastaus on selvä.

– Kyllä se minä olen, Martina Aitolehti naureskelee.

Toista maata on hampurilaiskokki Akseli Herlevi, joka nojailee pyöräänsä ilmoittautumispisteen edustalla.

– Minun valmistautuminen kisaan on täysi nolla. En ole juossut koskaan. Kunhan mitään ei vaan hajoa ja pääsen maalin, Herlevi kommentoi ennen lähes 30 kilometrin pituista urakkaa.

Sunnuntai käynnistyi Pajulahdessa leikkimielisellä 10 kilometrin sähköpyöräkilpailulla. Leikkimieli oli kuitenkin kaukana, kun entiset jääkiekkoilijat Niko Kapanen, Niklas Bäckström ja Ari Vallin pyyhälsivät hiessäpäin maalialueelle. Juontaja Mikko Leppilammen oli tarkoitus osallistua sähköpyöräkilpailuun, mutta hän saapui kisapaikalle vasta muiden maaliintulon jälkeen.

– Tässä näkee urheilijoiden ja taiteilijoiden eron. Taiteilijat nukkuu, kun urheilijat kilpailee, Bäckström naljaili maalialueella mikrofoniin.

Leppilampi ei jäänyt tilanteessa sanattomaksi.

– Osallistun vielä päivän pääkilpailuun, tämä oli ihan taktinen juttu. Tiesin, että tässäkin kisassa painellaan täysiä, vaikka tämän piti olla ihan hupijuttu, Leppilampi kuittasi takaisin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?