Useissa kohuissa rypeneen tosi-tv-äiti Mama Junen ahdinko syvenee – Honey Boo Boo pakeni jo kotoa: nyt myös koko ura uhkaa romahtaa

Julkaistu:

Jos tosi-tv-äiti Mama June ei käännä elämänsä suuntaa, hän saattaa menettää koko uransa.
Here Comes Honey Boo Boo -tv-sarjasta tunnetuksi noussut tosi-tv-tähti June ”Mama June” Shannon on todella pahassa ahdingossa.

Maaliskuussa Mama June pidätettiin kokaiinin hallussapidosta ja sen jälkeen hänen nuorin tyttärensä lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” Thompson, 13, on muuttanut pois äitinsä luota ja asuu nyt isosiskonsa Pumpkinin eli Lauryn luona.

Nyt naisella menee vieläkin huonommin. TMZ-sivuston mukaan Mama June saattaa menettää myös koko uransa tv:n parissa.


Perheen lähipiiriin kuuluva lähde kertoo sivustolle, että naisen elämästä kertovan Mama June: From Not to Hot -sarjan tuottajat ovat yrittäneet auttaa häntä ja tarjonneet hänelle mahdollisuutta mennä vieroitukseen, mutta Mama June on kieltäytynyt tästä – jälleen kerran.


Vielä tuotanto ei ole kuitenkaan heittänyt kirvestä kaivoon Mama Junen suhteen, mutta lähteen mukaan sarjan neljättä kautta ei aleta kuvaamaan ellei hän ota elämässään askelta parempaan suuntaan ja paranna tapojaan.

Tv-töiden menettäminen tarkoittaisi sitä, että Mama June menettäisi myös kaikki tulonlähteensä, sillä hän on jo pitkään tehnyt uraa tosi-tv:n parissa. Rahatilanne vaikuttaisi olevan melko kehnossa jamassa jo nyt, sillä Mama June ja hänen miesystävänsä Geno Doak ovat myyneet omaisuuttaan pihakirppiksellä ja Facebookissa. Myynnissä on ollut muun muassa huonekaluja, vaatteita, leluja ja lähes kaikki muukin heidän omaisuutensa.


Mama June ja hänen perheensä ponnahtivat alunperin julkisuuteen Toddlers and Tiaras -ohjelmasta, jossa seurattiin amerikkalaisten lapsimissien elämää. Nuorempana kauneuskisoja harrastanut Alana eli Honey Boo Boo ihastutti tv-katsojat sähäkällä luonteellaan, ja perhe saikin sitä myötä oman tv-ohjelmansa.

Täältä tulee Honey Boo Boo -sarjaa kuvattiin vuosina 2012–2014, mutta sarja hyllytettiin, kun Mama June alkoi seurustella lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomitun miehen kanssa.

Vuonna 2017 Mama June sai oman tv-ohjelmansa Mama June: From Not to Hot, joka seurasi naisen jättimäistä laihdutusurakkaa. Muutos olikin todella suuri, sillä hän pudotti painoaan 135 kiloa ja laittoi elämäntapansa uusiksi. Muutos oli niin suuri, että sitä on kutsuttu julkisuudessa tosi-tv-historian uskomattomimmaksi.