Sukulaiset laittoivat lusikkansa Miley Cyruksen ja Liam Hemsworthin erosoppaan: perheet haluavat parin palaavan yhteen – ”Molemmat ovat rikki”

Julkaistu:

ero
Miley Cyruksen ja Liam Hemsworthin perheet kehottavat kaksikkoa miettimään uudelleen eropäätöstään.
Noin viikko sitten poptähti Miley Cyrus ja näyttelijä Liam Hemsworth kertoivat, että he ovat eronneet alle vuoden kestäneen avioliiton jälkeen.

Eroilmoituksen jälkeen Cyrus karkasi Como-järvelle Italiaan lomailemaan tosi-tv-kaunotar Kaitlynn Carterin kanssa ja kuherteli hänen kanssaan avoimesti. Hemsworth taas paranteli erohaavojaan kotimaassaan Australiassa.

Sekä Cyrus että Hemsworth ovat kommentoineet eroaan lyhyesti omilla Instagram-tileillään. Cyrus totesi, että muutos on väistämätöntä ja Hemsworth puolestaan kirjoitti, että toivottaa ex-vaimolleen terveyttä ja onnea tulevaisuuteen.

Nyt lusikkansa erosoppaan ovat laittaneet myös molempien perheet.

E! Newsin lähteen mukaan Cyrusin ja Hemsworthin sukulaiset toivovat, että ex-pari miettisi tilanteen uusiksi ja palaisi yhteen.

– Heidän perheensä ovat kehottaneet heitä hengittelemään ja miettimään vähän aikaa ennen kuin tekevät lopullisia päätöksiään, lähde kertoo sivustolle.

– He molemmat ovat tällä hetkellä todella järkyttyneitä siitä, kuinka tämä räjähti käsiin, ja molemmat ovat myös hyvin rikki juuri nyt.

Lähteen mukaan kaksikon elämän prioriteetit ovat parhaillaan hyvin erilaisia. Cyrus on kuulema linnoittautunut studioon ja keskittynyt vakavasti musiikin tekoon, kun Hemsworth on taas jatkanut bilettämistä ystäviensä kanssa.

Lähipiiriläinen kertoo sivustolle, että kumpikaan kaksikosta ei ole vielä tehnyt lopullista päätöstä avioeronsa suhteen, mutta he viettävät nyt aikaa erillään eivätkä ole missään yhteydessä toisiinsa.

– He antavat nyt toisilleen tilaa, lähde kertoo.

– On ehdottomasti olemassa sellainen mahdollisuus, että he palaavat vielä yhteen, samainen lähde aprikoi.


Daily Mail on kertonut aiemmin, että Cyruksen ja Hemsworthin ero ei tullut yllätyksenä heidän lähipiirilleen.

– Ero ei ole mikään shokki heille, jotka oikeasti oli tekemisissä heidän kanssaan päivittäin, lähipiiristä kuiskuteltiin.

– He eivät ole samalla aaltopituudella isojen arvokysymysten kanssa. Se ei ole mitenkään yllättävää, lähipiiristä todettiin.

Huhujen mukaan Hemsworth olisi ollut jo valmis asettautumaan aloilleen, mutta Cyrus puolestaan kaipasi vapautta.


Cyrus otti väkevästi kantaa perinteisiin vaimon ja miehen rooleihin Elle-lehden haastattelussa hieman ennen parin eroilmoitusta. Cyrus kuvaili, ettei hän tule koskaan sopeutuman perinteiseen vaimon rooliin, ja kertoi samalla myös tuntevansa vetoa naisiin ja aviomiehensä olevan asiasta tietoinen.

– Ihmisiä hämmentää, että olen naimisissa. Rakkauselämämme on monimutkainen moderni, enkä usko, että ihmiset ymmärtäisivät sitä. Luulevatko ihmiset muka todella, että olen kotona essu päällä tekemässä ruokaa? Olen heterosuhteessa, mutta tunnen voimakasta seksuaalista vetoa naisia kohtaan, Cyrus kertoi haastattelussa.

– Päätin kumppanini. Hän on se, joka tukee minua eniten. En todellakaan sovi stereotyyppiseen vaimon rooliin. En edes pidä sanasta ”vaimo”.

Hollywoodin seuratuimpiin pareihin kuuluneet Cyrus ja Hemsworth menivät naimisiin joulukuussa 2018. Pariskunnan suhde ulottuu kuitenkin pidemmälle: he tapasivat jo vuonna 2009 ja menivät kihloihin vuonna 2012. Tuolloinkin suhde päättyi eroon.