Popin kuningatar Madonna täytti 61 vuotta! Juhli railakkaasti armeijatyylissä ja nautiskeli shotteja tanssilattialla

Julkaistu:

synttärit
61 vuotta täyttänyt Madonna juhli synttäreitään railakkaissa tunnelmissa.
Popikoni Madonna täytti perjantaina 61 vuotta.

Ikinuori poppari juhli synttäreitään näyttävästi ja hän on jakanut juhlahumusta kuvan ja videoita myös omalla Instagram-tilillään.

Madonnan neljästoista studioalbumi Madame X julkaistiin kesäkuussa ja laulaja on lähdössä syksyllä albumin nimeä kantavalle kiertueella Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan. Somejulkaisujen perusteella voi päätellä, että syntymäpäiväjuhlia vietettiin muun muassa Madame X -harjoitusten keskellä.
Paikalla on suuri määrä ihmisiä, X-kirjaimella koristeltuja ilmapalloja ja paikalle kannetaan myös leivonnaisia, joiden avulla pöydälle on kirjoitettu ”Hyvää syntymäpäivää Madame X”.

Juhlissa tanssittiin ja laulettiin eikä drinkkejäkään oltu unohdettu, sillä videolta näkyy, kuinka Madonna nautiskelee synttärishotistaan tanssilattian keskellä.
Hieman myöhemmin perjantai-iltana julkaistussa kuvassa Madonna on vaihtanut tyyliään ja pukeutunut armeijalookiin.

Hänellä on yllään valkoinen kauluspaita ja solmio sekä tyköistuva sotilastakki, joka on koristeltu armeijan tähdillä sekä kunnia- ja ansiomerkeillä. Takin rintamuksessa on nimilaatta, jossa lukee Madame X.

Takin kanssa hän oli pukenut mustan lyhyen alaosan, verkkosukkahousut ja kissatyyliset aurinkolasit. Kädessään hänellä on armeijan koppalakki.

– Madame X on neljän tähden kenraali, hän kirjoittaa kuvatekstissään.
Madonna on yksi aikamme tunnetuimmista ja rakastetuimmista poptähdistä. Hän aloitti uransa tanssijana 70-luvun loppupuolella ja ensimmäisen levytyssopimuksena hän allekirjoitti vuonna 1982. Seuraavana vuonna 1983 julkaistiin hänen esikoisalbuminsa Madonna, jonka suurimpia hittejä olivat muun muassa Everybody ja Holiday.

Tämän jälkeen Madonna on tehnyt lukemattomia hittikappaleita, julkaissut 14 studioalbumia ja hänen levyjään on myyty maailmanlaajuisesti yli 300 miljoonaa. Maailman myydyimmän naisartistin lisäksi hän on myös näyttelijä ja hän on tehnyt lukuisia rooleja elokuvissa.


Tuoreimman kiertueen, Madame X:n, on tarkoitus startata syyskuussa New Yorkista ja päättyä huhtikuussa 2020 Pariisiin. Kiertueen lipunmyynti on kuitenkin takunnut pahasti.

Brittilehti Metro kertoi kesäkuussa, että ennen minuuteissa keikkansa loppuunmyynyt artisti ei ole saanut New Yorkin BAM Howard Gilmanin 2100-paikkaisen oopperatalon keikan lippuja kaupaksi, vaikka ne olivat olleet tuossa vaiheessa myynnissä jo kuukauden.
Madonna antoi esimakua Madonna antoi esimakua Madame X -kiertueesta jo euroviisuesityksessään, jossa hän esitti hitti Like A Prayerin lisäksi kaksi kappaletta uudelta Madame X -albumiltaan.

Madonnan viisuesitys sai kritiikkiä epävireisyydestään, ja esityksen YouTubeen ladattu versio sai äänikirurgisen käsittelyn. Laulajan epävireisyyttä korjattiin jälkikäteen Autotune-ohjelmalla, uutisoi Helsingin Sanomat.