Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen lapsi sai nimen: ”Lyylistä” tuli Donna Bebiina – äärimmäisen harvinainen valinta

Julkaistu:

nimiäiset
Ritan ja Akin pieni ”Lyyli”-tytär sai nimen lauantaina. Onnelliset vanhemmat paljastivat pienokaisen oikean nimen Instagramissa.
Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen saivat hartaasti odotetun esikoisensa kesäkuun puolivälissä. Pikkuinen tyttövauva syntyi 14. kesäkuuta terveenä ja hyvinvoivana.

Tuoreet vanhemmat ovat julkaisseet runsaasti kuvia tyttärestään sosiaalisessa mediassa ja raportoineet ahkerasti uuden arkensa käänteistä. Pienokaista on kutsuttu ”Lyyliksi”, mutta lauantaina hän sai viimein oikean nimen. Rita ja Aki kertoivat Instagramissa, että nimiäisiä vietettiin juhlavasti koko suvun läsnä ollessa.

Onnelliset vanhemmat paljastivat Instagramissa, että pienokainen sai nimekseen Donna Bebiina.
Väestörekisterikeskuksen nimipalvelun mukaan Donna-nimisiä on Suomessa ollut 1900-luvun alusta lähtien vain 126 kappaletta. Bebiina-nimisiä puolestaan on vain alle viisi ja nimi on annettu viimeksi suomalaiselle vuosina 1940–1959.

Pari oli valmistellut nimiäisiä varten terassilleen suuren seinän, jolle tytön nimi ilmestyi heidän paljastaessa sen. Tunnelmaa tärkeään hetkeen loivat öljylyhdyt ja led-valot. Juhlien tarjoilupöytä notkui herkkuja ja mukana hulinassa oli myös parin koira Putin.

– Huomenna on iso päivä. On Lyylin nimiäispäivä, Aki hehkutti perjantaina Instagramissa.

Rita ja Aki ovat kertoneet Instagramissa hyvin avoimesti perhe-elämästään, parisuhteestaan ja siitä, miten he yrittivät saada lasta vuosien ajan. Pari oli juuri aloittamassa lapsettomuushoidot, kun pienokainen ilmoittikin yllättäen tulostaan.
Rita kärsi raskautensa alussa äärimmäisen vaikeasta pahoinvoinnista, joka kuitenkin helpottui hänen saatua lääkityksen. Loppuraskaus sujui hyvin samoin kuin synnytys.

–  Voi taivas tyttö, minkä teit! Tieräksää semmoisen asian, että äiti on urhea ja se teki maailman hienoimman työn tänään. Susta tuli maailman kaunein tyttö, mikä täällä Telluksella on ollut, Aki Manninen sanaili ikionnellisena Instagramissa tytön synnyttyä.