Sami, 25, särki Nellin, 20, sydämen Love Islandilla vuosi sitten – paljastavat nyt, mitä oikeasti tunsivat toisiaan kohtaan: ”Tuli tosi huijattu olo”

Julkaistu:

Love Island Suomen toinen tuotantokausi pyörähtää käyntiin tulevana maanantaina. Ohjelman ensimmäisellä kaudella nähdyt Sami ja Nelli kehuvat kokemusta ikimuistoiseksi.
Nelli Göös, 20, päätyi mukaan Love Island Suomeen puolivahingossa. Elokuinen festariviikonloppu ystävien kanssa johti lopulta hakukaavakkeen täyttämiseen, ja muutama päivä myöhemmin nuori nainen sai puhelinsoiton tuotantoyhtiöltä. Ei aikaakaan, kun Nelli oli jo matkalla Espanjaan kohti ohjelman kuvauksia.

–Silloin kyllä mietin, mihin ihmeeseen olen itseni taas laittanut, Nelli tunnustaa nauraen.

Kun ohjelman kuvaukset päättyivät viime syyskuussa, katosi Nelli julkisuudesta. Ravintola-alalla työskentelevän naisen vuosi on pitänyt sisällään töitä niin Levillä, Hämeenlinnassa kuin Hangossakin.


Puhelimeen hyväntuulinen Nelli vastaa linja-autosta käsin. Hän on matkalla takaisin pääkaupunkiseudulle Tampereella vietetyn viikonlopun jälkeen.

–Olin itse asiassa kylässä Emman luona. Ollaan edelleen tosi läheisiä, Nelli iloitsee viitaten Emma Nordvalliin, joka niin ikään osallistui ohjelmaan viime syksynä.Vaikka Nellin taival Love Islandilla kesti vain muutaman viikon, ehti hän silti kokea villassa paljon. Yksi ohjelman dramaattisimmista käänteistä nähtiin, kun Nellin parina ollut Sami päätti valita Ankun hänen sijastaan ja pudotti näin ollen Nellin ohjelmasta.

–Se oli niin yllättävä käänne. Ajattelin kyllä silloin, että minä varmaan putoan, mutta en ajatellut Samin olevan se, joka mut pudottaisi. Se tuli ihan shokkina. Olin niin vihainen ja pettynyt. Tuli tosi huijattu olo, Nelli muistelee tuntemuksiaan.

Nelli kuitenkin painottaa olevansa niin Samin kuin Ankunkin kanssa nykyään varsin hyvissä väleissä. Nainen myös tunnustaa monien muiden tapaan pohtineensa, oliko koskaan oikeasti ihastunut Samiin vai johtuivatko ohjelmassa koetut voimakkaat tunteet jostain aivan muusta.

–Kyllä mä toisaalta uskon, että oli oikeasti pientä ihastusta ilmassa. Mutta onhan se sellainen kupla. Siellä unohtuu helposti, että on olemassa muitakin ihmisiä ja ettei ne ihmiset siellä villassa ole ainoita maailmassa, hän pohtii.


Nelli kertoo oppineensa paljon itsestään niiden muutamien viikkojen aikana, jotka hän ehti Love Islandilla viettää. Nainen kertoo ohjelmaan osallistumisen avanneen hänen silmiään monella tapaa.

–Siellä ollessani tajusin, että mun on yllättävän vaikea puhua omista tunteistani avoimesti. Ennen aina ajattelin, että mulle on helppoa avautua omista fiiliksistä.

Kaikesta huolimatta Nelli muistelee aikaansa Love Islandilla lämmöllä. Uudelleen hän ei ohjelmaan kuitenkaan lähtisi.

–En kadu hetkeäkään että lähdin. Sieltä jäi elämään huikeita ihmisiä. Mutta kyllä yksi kerta elämässä Love Islandilla riittää, hän nauraa.


Turkulainen Sami Nohkola, 25, puolestaan jäi monien Love Island -fanien mieleen Patrickin parhaana kaverina sekä miehenä, joka särki Nellin sydämen. Vaikka Sami teki ohjelmassa ollessaan valintoja, joita monet katsojat kyseenalaistivat, seisoo hän edelleen niiden takana.

– Siellä pitää rohkeasti tehdä, miten itse haluaa ja valita, kenet itse haluaa. Kyllä kaikki lopulta kuitenkin ymmärtävät, Sami pohtii Ilta-Sanomille vuosi ohjelman päättymisen jälkeen.

Myös Samille Love Islandilla vietetty aika jäi mieleen yhtenä elämän ikimuistoisimmista ajanjaksoista. Mies pitää edelleen säännöllisesti yhteyttä ihmisiin, joihin tutustui sarjan kuvauksissa viime syksynä.

– Aina välillä jopa vähän kaipaan sinne. Voisin jopa lähteä ohjelmaan uudestaan, Sami tunnustaa nauraen.

– Jos elämässä on meneillään jotain rankempaa, niin sinne haluaisi takaisin. Siellä oli aika leppoista ja sain paljon hyviä ystäviä joiden kanssa olen edelleen tekemisissä.Sami ehti viettää Espanjassa sijaitsevassa Love Island -villassa kaikkiaan viisi viikkoa. Viiden viikon aikana ehti tapahtua paljon ja katsojat arvostelivat Samin toimintaa toisinaan verrattain terävin sanakääntein. Mies kuitenkin painottaa, ettei kadu mitään.

– Ei ole ollenkaan kaduttanut, Sami toteaa.

– Ehkä mun olisi pitänyt yrittää mennä Pauliinan ja Villen väliin silloin, mutta en uskaltanut. Nyt kun asiaa mietin niin on kuitenkin hyvä, että se meni miten meni, mies pohtii.

Sami joutui lopulta lähtemään Love Islandilta kotiin tyhjin käsin ilman rakkautta. Edelleen sinkkuna viihtyvä mies paljastaa, ettei ihastunut lainkaan villassa asuessaan. Näin siitäkin huolimatta, että viiden viikon aikana Sami ehti pariutua niin Nellin, Ankun kuin Tanjankin kanssa.

– Ei mun puolelta kyllä tullut mitään ihastusta. Siellä kaikki tuntuu niin paljon isommalta ja tulee analysoitua omia tunteita paljon enemmän. Mutta näin jälkikäteen kun miettii, niin en kyllä ollut ihastunut, Sami tunnustaa.Love Island Suomen toinen tuotantokausi starttaa tulevana maanantaina. Nyt Espanjaan matkaaville sinkuille Sami haluaa antaa yhden kullanarvoisen neuvon.

– Olkaa alusta asti oma itsenne. Mulla siinä nimittäin kesti hetken aikaa, ennen kuin uskalsin. Siinä voi noutaja tulla aika äkkiä, jos ei avaa suutaan ajoissa, Sami vinkkaa.

– Mulla kävi joku ihme tuuri siellä, kun en heti pudonnut pois, mies nauraa.

Love Island Suomen toinen tuotantokausi Subilla 19.8. kello 21 alkaen.