Miljonäärimies halusi testata tulevan vaimonsa uskollisuutta ja laittoi ilmoille erikoisen ilmoituksen – palkka työstä huimat 16 000 euroa

Julkaistu:

Miljonääri keksi ovelan tavan testata, onko hänen tuleva morsiamensa vain rahan perässä vai perustuuko suhde aidosti rakkaudelle.
Brittilehti Mirror kirjoitti hiljattain miehestä, joka painii monille rikkaille ihmisille tutun ongelman kanssa. Äskettäin kihlautunut, miljoonaomaisuuden omaava mies nimittäin pohtii, onko hänen tuleva morsiamensa suhteessa rahan vai rakkauden vuoksi.

Mirrorin mukaan pariskunta on pitänyt yhtä hieman yli vuoden ja suunnittelee nyt häitä. Mies on ollut kihloissa aiemminkin, mutta on saanut todistaa useampaan otteeseen, että toisinaan raha voi olla naisille rakkautta suurempi houkutin avioliittoon astumiselle.

Miljonääri onkin nyt ottanut oppia edellisistä suhteistaan. Hushush-sivustolle ilmestyi hiljattain työpaikkailmoitus, jossa etsitään ammattilaista viettelemään miehen kihlattu. Tällä tavoin tuleva sulhanen haluaa varmistaa, että nainen pysyy uskollisena yrityksistä huolimatta.

– Tuhansille ihmisille ympäri maailman onnenonkiminen on suuri ongelma. Oli sinulla hieno auto tai itse hankittu miljoonaomaisuus, ihmiset haluavat usein olla kanssasi vain rahan vuoksi. Asiakkaamme on huolissaan siitä, että hänelle tapahtuisi näin, ilmoituksessa kirjoitetaan.

Ilmoituksessa kerrotaan, että sopivalta kandidaatilta odotetaan siistiä ja miellyttävää ulkonäköä. Palkaksi työstä tarjotaan huimaa 15 000 punnan eli reilun 16 000 euron suuruista summaa, muutama luksusauto sekä sopivasti rahaa itse tehtävän suorittamiseen.

– Asiakas haluaa nähdä, onnistuuko varakas, jännittävä ja nuorempi mies viettelemään naisen. Epäilykset ovat heränneet, kun jo muutama viikko kihlauksen jälkeen tuleva morsian haluaa järjestää häät, vaikka syytä kiirehtimiseen ei ole, ilmoitus jatkuu.

Sivuston perustaja Aaron Harpinin mukaan rikkaat ihmiset ovat jo vuosien ajan painineet kyseisen ongelman kanssa. Hän ei kuitenkaan ole aiemmin törmännyt yhtä suorasukaiseen lähestymistapaan.

– Luonnollisesti toivomme, ettei tehtävään valittu henkilö onnistu houkuttelemaan naista pois asiakkaamme luota. Kukaan ei halua nähdä parien eroavan varsinkaan silloin, kun he ovat menossa naimisiin, Harpin painottaa.