Kiefer Sutherland loukkasi kylkiluunsa vakavasti kiertuebussissa, konsertteja peruttu – ”Olen pahoillani” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kiefer Sutherland loukkasi kylkiluunsa vakavasti kiertuebussissa, konsertteja peruttu – ”Olen pahoillani”

Kantrirockia esittävä tähti aikoo esiintyä korvaavissa konserteissa myöhemmin.

Kiefer Sutherland.­

17.8.2019 5:15

Toisen polven Hollywood-tähti Kiefer Sutherland kertoo Instagramissa loukanneensa kylkiluunsa vakavasti.

– Valitettavasti liukastuin bussin portaissa matkalla Tanskaan ja loukkasin kylkiluuni vakavasti, mikä tekee hengittämisestä vaikeata ja laulamisesta mahdotonta, hän kirjoittaa.

Sutherland, 52, tunnetaan ennen muuta näyttelijänä, mutta hän toimii myös kantrirock-laulajana. Vamma estää miehen esiintymisen käynnissä olleen Euroopan-kiertueen kolmessa viimeisessä konsertissa.

– Meillä on aikomuksena järjestää korvaavat show’t syyskuussa ja lokakuussa, kun palaamme. Olen pahoillani mahdollisesta haitasta, jota olen aiheuttanut lippuja ostaneille faneille. Teen kaikkeni korvatakseni sen teille.

Sutherland konsertoi kesäkuussa Suomessa, kun hän esiintyi Musen lämmittelijäesiintyjänä Helsingin Suvilahdessa.

Sutherland julkaisi keväällä albumin Reckless & Me, joka ponnahti välittömästi kärkisijoille Iso-Britanniassa. Suosituimpia kappaleita ovat Not Enough Whiskey ja Something You Love.

Televisio- ja elokuvamaailmassa Sutherland on tehnyt pitkän uran. Hän on näytellyt elokuvissa Stand by Me – viimeinen kesä, The Lost Boys, Kunnian miehiä ja Phone Booth, mutta parhaiten Sutherland muistetaan legendaarisen Jack Bauerin roolista sarjassa 24.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?