Game of Thronesista tuttu ex-pornotähti väittää lapsensa joutuneen kidnapatuksi – havahtui yöllä todelliseen painajaiseen

Julkaistu:

Näyttelijä Josephine Gillan kertoo sosiaaliviranomaisten vieneen lapsensa.
Game of Thrones -hittisarjassa Marei-prostituoitua esittänyt Josephine Gillan, 31, on julkaissut lukuisia hätääntyneitä kirjoituksia Twitterissä, joissa hän kertoo israelilaisten sosiaaliviranomaisten tulleen keskellä yötä hänen kotiinsa.

Gillan kirjoittaa GoFundMe-sivullaan ja Twitterissä olevansa tällä hetkellä äitiyslomalla ja keskittyvänsä 8-kuukautisen Gloria-tyttärensä hyvinvointiin. Gillan kertoo sairastuneensa raskaudenjälkeiseen masennukseen, johon hän on hakenut apua.

Viime viikolla Gillan heräsi keskellä yötä siihen, että sosiaaliviranomaiset tulivat hakemaan hänen lapsensa.

– Sosiaaliviranomaiset tulivat ja kidnappasivat lapseni. Gloria vietiin poliisien ympäröimänä pois keskellä yötä, Gillan itkee.
Näyttelijä kertoo sosiaalisessa mediassa, että hän oli sopinut sosiaalitoimen kanssa ystävänsä pitävän huolta pienokaisesta silloin, kun hän itse on terapiassa tai tarvitsee muutoin apua lastenhoitoon.

– En ole saanut nähdä Gloriaa, enkä edes tiedä missä hän on. En ehtinyt kotiin ajoissa ja ystävääni uhattiin vankeudella, jos hän ei antaisi lasta, Gillan kirjoitta.The Independent -lehden mukaan viranomaisilla oli oikeuden määräys hakea lapsi pois Gillanin ystävältä, joka lehden tietojen mukaan oli hoitanut lasta viikon ajan. Daily Mailin tietojen mukaan Gillan oli matkustanut Britanniaan ja jättänyt lapsen ystävälleen.

Independent kertoo, että viranomaiset kuulevat lapsen äitiä ensi viikolla järjestettävässä tapaamisessa. Viranomaiset ovat kommentoineet Independentille lapsen hyvinvoinnin olevan nyt pääasia ja tavoitteena on löytää järjestely, joka takaa pienokaiselle parhaat mahdolliset oltavat.Israelilaiset sukujuuret omaava Josephine Gillan on kertonut avoimesti esiintyneensä ennen Game of Thronesia aikuisviihde-elokuvissa. Hän on kertonut Daily Mailin haastattelussa bonganneensa netistä ilmoituksen, jossa etsittiin nuorta naista alastomuutta vaativaan rooliin.

– Lähetin heti heille kuvani. He vastasivat ja halusivat minut rooliin. Olin niin innoissani, koska se oli mahdollisuus tehdä oikeaa näyttelijän työtä. En tiennyt silloin, kuinka sarja tulisi muuttamaan elämäni.