Suvi Teräsniska avoimena avioliittonsa tilasta – jätti vihkisormukset pois: ”Et ennenku ihmettelette et onko se eronnut...”

Julkaistu:

Suvi Teräsniska kertoo, miksi hääsormukset ovat nyt poissa käytöstä.
Laulaja Suvi Teräsniskalla ja hänen aviomiehellään Simo Aallolla on puuhääpäivä. Teräsniska jakaakin juhlapäivän kunniaksi Instagram-seuraajilleen hauskan arjen kommelluksen, joka sai vihkisormukset hajoamaan.

– Meillä on puuhääpäivä (5 vuotta) ja se on tänä vuonna mennyt kotona poikasten kanssa. Mieheni kun on keikkareissulla. Mulla tossa kuukausi takaperin turpos niin pahasti vasen nimetön et mun sormuksille kävi näin. Et ennenku ihmettelette jossain somessa tai kaupan kassalla et onko se eronnut niin en missään tapauksessa, Teräsniska kirjoittaa julkaisussaan.

Sormusten rikkoutuminen ei kuitenkaan ole vaikuttanut avioliittoon.– Meidän liitto on onneksi vahvempi ku tää valkokulta (vaikka näitten katkaisu oli kyllä ihan oma keissinsä sekin) ja onneksi nämä voi fiksata kuntoon! Vinkkinä siis kaikille, älkää laittako mitään sormuksia sormeen jos syystä tahi toisesta turvottaa. Lämmintä viikonloppua kaikille ja ihanaa hääpäivää meille, Teräsniska kirjoittaa.

Suvi Teräsniska sai helmikuussa kolmannen lapsen.

Pienen Uskon nimi poikkeaa tämän isoveljien nimistä, sillä ne molemmat alkavat T-kirjaimella. Teräsniskan 4-vuotiaan esikoispojan nimi on Terho ja 2-vuotiaan, toisen pojan nimi Toivo. Laulajan kaikki pojat ovat syntyneet neljän vuoden sisään ja hän on keskittynyt urastaan huolimatta huolehtimaan heistä.

Artikkelia muokattu 8:40: Korjattu hääsormukset vihkisormuksiksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt