Syksy tuo kotisohville uskomattoman kattauksen suosikkiohjelmia – bongaa oma suosikkisi! - Viihde - Ilta-Sanomat

Syksy tuo kotisohville uskomattoman kattauksen suosikkiohjelmia – bongaa oma suosikkisi!

Syksyn tv-tarjonta on täynnä kotimaista viihdettä, ja todellisia suursatsauksia löytyy niin kisailun, huumorin kuin rakkauden kaipuunkin parista. IS kokosi ohjelmista lukujärjestyksen, josta voit bongata omat suosikkisi.

18.8.2019 8:00

Maanantai

Maajussille morsian, klo 20 (MTV3)

Löytävätkö maajussit rakkauden? Sitä jännitetään tänäkin syksynä, kun Maajussille morsian -ohjelman 12. tuotantokausi alkaa 19.8. Ensimmäinen jakso on aiemmin keväällä nähty esittelyjakso ja seuraavalla viikolla päästään näkemään, keiden maajussien matkaa seurataan pidempään. Juontajana jatkaa Vappu Pimiä.

 

Yksin kotona Suomi, klo 20 (Nelonen)

Uutuussarjassa vanhemmat luovuttavat kaiken vastuun kodinhoidosta lapsilleen kolmeksi päiväksi ja poistuvat itse viettämään viikonloppua muualle. Tästä eteenpäin lapset saavat määrätä ja päättää keskenään, miten pitkä viikonloppu kotona vietetään. Ohjelma alkaa 2.9.

Lätkä Love, klo 21 (TV5)

9.9. starttaava dokumentaarinen uutuussarja raottaa ovea jääkiekkopuolisoiden arkeen ennennäkemättömällä tavalla. Sarjan juontaa Suomen kuuluisin kiekkovaimo Sirpa Selänne, joka ymmärtää omakohtaisesti, mitä päähenkilöt käyvät läpi.

 

Love Island Suomi, klo 21 (SUB)

Joukko sinkkuja suuntaa jälleen Espanjan auringon alle etsimäänsä rakkautta. 19.8. alkavan realityn päämääränä on löytää rakkaus, eikä rikkoa jo olemassa olevia parisuhteita.

Maajussit etsivät rakkautta Vappu Pimiän johdolla.

Kuutena päivänä viikossa esitettävä ohjelma huipentuu finaaliin, jossa katsojat pääsevät valitsemaan voittajaparin. Ohjelman juontaa Shirly Karvinen.

Tiistai

Jone ja tähdet, klo 20 (Nelonen)

3.9. lähtien pääsee Jone Nikulan seurassa selvittämään, mitä tien päällä ja keikkapaikoilla oikein tapahtuu juuri ennen artistin keikkaa. Sarjassa päästään tutustumaan mm. Anssi Kelan, Sannin, Marko Hietalan sekä Klamydian kiireisiin keikkapäiviin.

Kymppitonni, klo 20 (FOX)

Christal Snow hyppää jälleen Riitta Väisäsen saappaisiin 27. elokuuta alkaen, kun ikisuosikki Kymppitonni palaa ruutuihin. Neljännen kauden ensimmäisen Kymppitonnikierroksen korkkaavat Arto Nyberg, Niko Saarinen, Arja Koriseva, Emma Kimiläinen ja Gaselleista tuttu Hätä-Miikka.

Design by Lauri, klo 21 (TV5)

Muusikko Lauri Ylönen suunnittelee neljä ainutlaatuista taloa tunnetuille suomalaisille. Laurin luovuus pääsee valloilleen, kun kukin haluaa asunnoltaan eri asioita. Inspiraatiota suunnitteluun Lauri ammentaa vierailemalla kiinnostavissa kohteissa ympäri maailmaa ja tapaamalla ihmisiä arkkitehtuurin helmien takana. Ohjelma alkaa 8.10.

 

Ensitreffit alttarilla, klo 21 (AVA)

Rakastetun realityn kuudennella kaudella seurataan 3.9. alkaen kolmea paria, jotka tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa alttarilla samalla, kun sanovat toisilleen ”tahdon”. Asiantuntijat Marianna Stolbow, Elina Tanskanen ja ohjelmaan palaava Kari Kanala ovat valinneet avioituvat parit toisilleen, mutta vasta arki näyttää, sopivatko he yhteen.

Lätkävaimot Emilia Nyström, Lotta Harala, Miia Säilä, ohjelman juontaja Sirpa Selänne, Karoliina Lindgren, Alina Voronkova ja Jonna Koskiranta.

Keskiviikko

Duudsonit: Päällikkö, klo 20 (MTV3)

Uutuusohjelmassa 12 tavallista suomalaista haastaa itsensä kestävyyttä, sisua, älyä ja voimaa vaativissa kilpailuissa. Kisailijoiden lisäksi ohjelmassa ovat mukana kaikki neljä Duudsonia: Jukka, Jarppi, HP ja Jarno. 18.9. alkavassa sarjassa palataan Duudsoneiden omalle ranchille Pohjanmaalle.

Suurin pudottaja Suomi, klo 20 (Nelonen)

Tällä kertaa painoaan ovat lähteneet pudottamaan julkkikset, joista jokaiselle on kertynyt ylimääräisiä kiloja. Mukana ovat Riitta Väisänen, Juhani Tamminen, Nina Mikkonen, Michele Murphy-Kaulanen, Akseli Herlevi, Pertti Neumann sekä Niina Kuhta. Valmentajina 4.9. alkavassa sarjassa ovat Janni Hussi ja Aki Manninen.

 

Temptation Island Suomi, klo 21 (Nelonen)

Useat pariskunnat lähtevät jälleen koettelemaan suhteensa kestävyyttä viettelysten saarelle. Tällä kertaa pariskunnat ja viettelijäsinkut suuntaavat Sami Kurosen johdolla uuteen lokatioon. Houkutuksien härnäämien ihmisten kommelluksia pääsee seuraamaan 9.10. alkaen keskiviikkoisin ja torstaisin.

 

Atlantin yli, klo 21 (TV5)

Ikimuistoisesta Atlantin ylityksestä kertovan sarjan 2. kausi käynnistyy 21.8. Purjeveneen kyytiin lähtevät Jere Karalahti, Kari ”Kape” Aihinen, Martina Aitolehti, Satu Silvo ja Laura Lepistö kapteeninaan Joel Harkimo. Merimailit taittuvat Kanarialta Karibialle, mutta Atlantin ylitys ei ole vain purjehdus, vaan se on myös matka omaan sisimpään.

Shirley Karvinen juontaa Love Islandia.

Torstai

First Dates Suomi, klo 20 (MTV3)

Formaatti on ollut maailmalla valtava menestys, ja 19.9. alkaen myös Suomessa päästään kurkistamaan, mitä tapahtuu sillä hetkellä, kun kaksi ihmistä tapaa ensimmäistä kertaa sokkotreffeillä. Lämminhenkisen ja hauskan ohjelman rakkauden seremoniamestarina toimii Jorma Uotinen.

 

Noin viikon studio, klo 20 (TV1)

Koomikot Eeva Vekki ja Anders Helenius tiivistävät viikoittain politiikan uusimmat käänteet läheltä ja kaukaa puolen tunnin satiiripakettiin. Tuoreimpia uutissatiireita pääsee seuraamaan 12. syyskuuta lähtien.

Yökylässä Maria Veitola, klo 21 (MTV3)

Maria Veitola pakkaa jälleen kyläilykassinsa ja suuntaa vieraaksi tunnettujen suomalaisten luo. Sarjassa suomalaisille tutut julkkikset avaavat kotinsa ja mielenmaisemansa, ja paljastavat yllättäviä puolia itsestään. Sarjan viides kausi alkaa 3.10.

 

Äärirajoilla: Iiro Seppänen, klo 21 (TV5)

Iiro Seppänen tunnetaan niin taikurina, tuottajana kuin extreme-lajien ammattilaisena. 19.9. starttaavassa uutuussarjassa Iiro käy läpi värikkäitä vaiheitaan ja kertoo, mitä uhrauksia unelmien toteuttaminen on vaatinut.

Perjantai

Fort Boyard Suomi, klo 20 (MTV3)

Fort Boyard Suomi kerää 18 julkkista Ranskan länsirannikolle sijaitsevaan Napoleonin aikakaudella rakennutettuun linnakkeeseen taistelemaan sen herruudesta 23.8. alkaen. Linnakkeessa kilpailijat joutuvat kohtaamaan pelkonsa silmästä silmään ja venymään fyysisyytensä äärirajoille.

Vain elämää, klo 20 (Nelonen)

Nyt laitetaan parhaat päälle, sillä 6.9. alkaen Vain elämää juhlii kymmenettä kauttaan. Satulinnan takkahuoneen pöydän ääreen kokoontuu kahdeksan Suomen suosituinta huippuartistia: Antti Tuisku, Elastinen, Erin, Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, VilleGalle, Paula Vesala sekä Samu Haber.

 

Sohvaperunat, klo 21 (TV2)

Rakastettu Sohvaperunat jatkuu 6.9. alkaen kahdeksannen kauden merkeissä. Sohvaperunat-tunnelmaan virittäydytään jo 30.8. nähtävällä, seitsemännen kauden parhaita paloja tarjoilevalla best of -jaksolla.

Lauantai

Huuma, klo 19.30 (MTV3)

Yllätyksiä, vedätyksiä, tähtiä ja musiikkiesityksiä. Huuma on nopeatempoinen koko perheen ohjelma, jossa voi tapahtua ihan mitä vain, missä vain ja kenelle vain. 14.9 alkavan ohjelman juontajina nähdään Roope Salminen, Ernest Lawson ja Jenni Kokander ja heidän miniversionsa.

 

Haluatko miljonääriksi? klo 20 (Nelonen)

Jaajo Linnonmaan isännöimän suosikkivisailun uusi kausi startataan 14.9. julkkisjaksolla, jossa hyväntekeväisyyspotista ovat mukana kilpailemassa mm. Roni ja Miklu Bäck.

 

The Wall Suomi, klo 21 (Nelonen)

The Wall Suomi jatkaa unelmien toteuttamista. Jokaisessa jaksossa yleisö saa purra kynsiään jännityksestä, kun studiossa toisensa hyvin tunteva kaksikko kilpailee armotonta peliseinää vastaan huikeista rahapoteista. Heikki Paasosen juontama ohjelma alkaa 5.10.

Hyvät katsojat, klo 21.15 (TV1)

Ikipirteä Marco Bjurström juontaa 7.9. alkavaa viihdevisailuohjelmaa, jossa tv-tähdet kilpailevat tv-tietämyksellään. Kilpailijat pääsevät vastailemaan entistäkin visaisempiin kysymyksiin, mutta myös muistelemaan unohtumattomia ohjelmia ja niiden tekijöitä.

Sunnuntai

Selviytyjät Suomi, klo 19.30 (Nelonen)

8.9. starttaavalla uudella kaudella viidakon valtijuudesta kisaavat sekä julkkikset että tavikset. Mukana kilpailemassa on mm. lääkäri, toimitusjohtaja ja oikeustieteen opiskelija. Julkisuudesta tuttuja kisaajia ovat Tommi Läntinen, Sara Sieppi, Markus Pöyhönen, Petra Gargano, Arttu Lindeman, Alma Hätönen, Juhani Koskinen sekä Taina Ojaniemi.

 

Tanssii tähtien kanssa, klo 19.30 (MTV3)

Tunnetut henkilöt heittäytyvät jälleen tanssin pyörteisiin 22.9. lähtien. 12. kauden juontajina jatkavat Vappu Pimiä, Mikko Leppilampi ja Tuija Pehkonen. Tuomaristossa kilpailijaparien tanssisuorituksia arvioivat tuttuun tapaan Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen ja Jorma Uotinen.

Kunnian päivä, klo 20 (MTV3)

Uutuusohjelmassa kuusi suomalaista urheilijasuuruutta avautuu Antero Mertarannalle uransa merkittävimmästä päivästä. 18.8. alkavassa ohjelmassa ovat mukana Iivo Niskanen, Eva Wahlström, Lauri Markkanen, Petra Olli, Matti Suur-Hamari sekä Timo Jutila.

Big Brother Suomi, klo 21 (Nelonen ja JIM)

Big Brother Suomi tekee syyskuun ensimmäisenä päivänä paluun viiden vuoden tauon jälkeen. Joukko toisilleen tuntemattomia ihmisiä viettää yhdessä 10 viikkoa suljetuissa oloissa saman katon alla. Livelähetykset nähdään sunnuntaisin, mutta talon tapahtumia voi seurata myös maanantaista lauantaihin Jimiltä kello 21.30. Ohjelman juontavat Alma Hätönen, Elina Kottonen ja Kimmo Vehviläinen.

Lauri Ylönen suunnittelee Design by Lauri -ohjelmassa.

Marianna Stolbow, Kari Kanala ja Elina Tanskanen toimivat Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijoina.

Kuka julkkiksista onnistuu pudottamaan painoaan eniten?

Sami Kuronen grillaa jälleen viettelysten saaren asukkaita iltanuotiolla.

Atlantin ylitys on valtaisi kokemus niin fyysisesti kuin henkisesti.

Jorma Uotisen tehtävä on saada treffeille saapuvat ihmiset rentoutumaan.

Maria Veitola kyläilee taas.

Vain elämää -sarjan kymppikaudella nähdään sarjasta entuudestaankin tuttuja tähtiä.

Jenni Kokander, Roope Salminen ja Ernest Lawson saavat juontajakumppaneikseen miniversionsa.

Jaajo Linnonmaa jatkaa miljonääriksi haluavien ihmisten hot seatin vartijana

Julkkiset ja tavikset kisailevat keskenään viidakon herruudesta.

Uutta Big Brother -kautta juontavat Kimmo Vehviläinen, Elina Kottonen ja Alma Hätönen.

Marco Bjurström juontaa tv-tietämystä testaavaa Hyvät katsojat -ohjelmaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?