Tässä ovat Maajussille morsian maailmalla -ohjelman maajussit! Uutuussarjassa puolisoa etsitään Kanadassa, Turkissa ja Libanonissa

Julkaistu:

Maajussille morsian maailmalla -sarjassa kurkistetaan suomalaisten, ulkomailla asuvien maajussien arkeen samalla, kun he yrittävät löytää rakkautta.
Maajussille morsian -ohjelman ystäviä hemmotellaan ensi keväänä, kun televisiossa pyörähtää käyntiin uutuussarja Maajussille morsian maailmalla. Uutuussarjan esittelyjakso nähdään MTV3-kanavalla jo maanantaina, 19. elokuuta kello 21.00.
Ensimmäisessä jaksossa tavataan neljä rohkeaa suomalaista mutta ulkomailla asuvaa maajussia, jotka ovat valmiita löytämään rakkauden. Sarjassa morsianehdokkaat matkaavat Kanadaan, Turkkiin ja Libanoniin maajussien kotiseuduille tutustumaan heidän arkeensa.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa nähtävät neljä maajussia ovat Kanadassa asuvat Matthew, 38, ja Roy, 47, Turkissa asuva Mustafa, 42, sekä Libanonissa viinitarhaa pyörittävä Stefano, 38. Sarjan juontajana nähdään tuttuun tapaan Vappu Pimiä.


Kanadassa asuva Roy on armeijan veteraani ja 16-vuotiaan pojan isä. Roy on asunut Kanadassa koko ikänsä ja mies kertoo suomen kielen taitonsa olevan hieman ruosteessa. Roy haaveilee paluusta Suomeen ja maaseutuyrittäjäksi ja toivoo löytävänsä Suomesta loppuelämän kumppanin.Stefano pyörittää Libanonissa viini- ja oliivitarhaa, jonka lisäksi hän harjoittaa alkoholibrändien maahantuontia ja vientiä. Stefano kertoo ihastuneensa suomalaiseen kulttuuriin työmatkoillaan. Hän haaveilee rakkauden löytymisestä sekä perheen perustamisesta.


Matthew on varttunut Kanadassa, mutta miehen molemmat vanhemmat ovat suomalaisia. Matthew työskentelee Reginassa maatilakoneiden myynnin parissa. Hän haaveilee oman luomutilan perustamisesta ja toivoo löytävänsä mukavan, luotettavan ja rennon naisen elämäänsä.


Mustafa asuu Turkin Alanyassa. Hän viljelee maatilallaan hedelmiä ja kasviksia, kuten appelsiineja, mandariineja ja avokaadoja. Mustafa on aiemmin asunut Suomessa ja ollut naimisissa suomalaisen naisen kanssa ja hän kertoo Suomen olevan lähellä hänen sydäntään. Hän toivoo löytävänsä toistamiseen rakkauden Suomesta.

Haku mukaan ohjelmaan aukeaa heti esittelyjakson jälkeen. Hakukaavakkeen voi täyttää osoitteessa mtv.fi/haemukaan

Maajussille morsian maailmalla saa ensiesityksensä Suomen televisiossa maanantaina 19. elokuuta kello 21.00 MTV3-kanavalla.