Seksiä, huumeita ja elastaania! 90-luvun Gladiaattori-tähti muistelee huuruisia vuosia ohjelman kulisseissa: sai varoitukset liiasta juomisesta

Julkaistu:

Gladiaattori Cobra kertoo mitä suositun action-ohjelman takahuoneissa aikoinaan puuhattiin
Cobra, oikealta nimeltään Michael Willson, 55, kamppaili 90-luvulla Gladiaattorit-tv-ohjelmassa.

Willson oli mukana kahdeksalla tuotantokaudella.

Nyt mies on kertonut Mirrorille, millaista elämää gladiaattoriryhmä eli, kun kamerat olivat sammuneet.

– En ottanut hommaa kovinkaan vakavasti. Tein koko ajan käytännönpiloja. Minulla oli kyllä hauskaa. Se oli muutenkin mukavaa aikaa – paljon kavereita, yhteiset mielenkiinnonkohteet, sama ikä… hauskaa.

Kun kuvaukset olivat ohi, porukka vaihtoi viihteelle. Silloin ei jarrua painettu.

– Meillä oli bileet aina show’n jälkeen. Kun saimme kansainvälisiä gladiaattoreja vieraaksemme, ryyppäsimme koko yön.

Willson myöntää, että hän joi liikaa. Mies sai jopa varoitukset tuottajilta, jotka vaativat miestä laittamaan korkin kiinni.

– Ensimmäiset kolme vuotta join aivan liikaa. Emme olleet varmoja jatkuisiko sopimuksemme, joten päätimme juhlia aina kuin mahdollista. Ironista, että en juonut tippaakaan ennen kuin menin mukaan ohjelmaan.

Kun ohjelmaa kuvattiin, tuotantoryhmä ja gladiaattorit yöpyivät hotellissa. Kaikki eivät käyttäneet vuoteita pelkästään nukkumiseen.

– Romansseja oli tosi paljon. Minä en niinkään hommaillut lakanoiden välissä, mutta viereisissä huoneissa oltiin todella äänekkäitä.

– Aika monet meistä olivat parisuhteessa, mutta joukossa oli myös nuoria sinkkumiehiä, jotka käyttivät tilannetta hyväkseen.


Bileiden ja seksin lisäksi ohjelman kulisseissa painittiin myös vakavien huumeongelmien kanssa.

Gladiaattori Shadow, oikealta nimeltään Jefferson King jäi kiinni huumeista, aiheutti skandaalin ja sai lopulta potkut.

Willson kertoo, että ohjelman tuottajat tiesivät miehen huumeidenkäytöstä kuuden kuukauden ajan, mutta eivät halunneet tehdä mitään asialle, koska mies oli show’n tähti.

– Hän oli iso stara. Kyseessä oli tv-ohjelma, ei olympialaiset. Meille tehtiin huumetestejä ja testaajina oli itse asiassa samat tyypit, jotka testasivat olympiaurheilijoita.

Willson yritti auttaa ystäväänsä, mutta ei onnistunut.

– Hän soitti minulle pari kertaa ja halusi lainata rahaa. Hän oli jo entuudestaan velkaa, koska maksoin hänen laskujaan. Minulla on todella syyllinen olo, etten auttanut häntä enempää.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt