Pamela Andersonin ja Tommy Leen Brandon-poika kertoo, millaista lapsuus kahden julkkisvanhemman kanssa oli

Julkaistu:

Tommy Leen ja Pamela Andersonin lapset ovat jo parikymppisiä nuoria miehiä.
Povipommi Pamela Andersonin ja Mötley Crue -rokkari Tommy Leen vanhin poika Brandon Thomas Lee, 23, on avannut sanaisen arkkunsa siitä, millainen lapsuus hänellä oli kahden julkkisvanhemman kanssa.

Brandon on mukana The Hills: New Beginnings -sarjassa, jossa on vilahtanut myös hänen äitinsä Pamela. Ohjelmassa esitettiin tällä viikolla jakso, jossa nuori mies puhui äitinsä kanssa hänen isä Tommy Leen myrskyisistä väleistä.

Brandon kertoi tv-ohjelmassa haudanneensa sotakirveen vihdoin ja viimein isänsä kanssa ja tuntevansa olonsa hyvin helpottuneeksi.

– On niin uuvuttavaa kantaa kaunaa. Mielestäni tein oikean ratkaisun. Meillä on ollut riitamme ja tämä yksi kerta lähti käsistä ja päätyi julkisuuteen. Pitkän aikaa luulin, ettei isä ole enää ikinä kanssani missään tekemisissä, Brandon kuvaili ohjelmassa.

Brandon viittasi hänen ja isänsä julkisuuteen päätyneellä riidalla viime vuonna sattuneeseen kärhämään, jossa Lee syytti poikansa hyökänneen hänen kimppuunsa kesken nokosten. Poliisit hälytettiin erottamaan verissäpäin taistelleet miehet.

Lee raivosi amerikkalaismedialle ex-vaimonsa Pamela Andersonin onnistuneen lasten kasvatuksessa surkeasti. Rokkari tosin myönsi, ettei hänkään ole ollut paras mahdollinen isä pojilleen.

– Tunnen toisinaan epäonnistuneeni isänä, sillä lapseni eivät ymmärrä asioiden arvoa. Jos he rikkovat jotain, he vain saavat uuden, jos he satuttavat jotakuta, he eivät välitä, sillä ihmiset sanovat heille, ettei se haittaa. En koskaan tahtonut tätä lapsilleni. Tiedän, ettei minua ole yksin syyttäminen, sillä heidän äidillään on paljon tekemistä asian kanssa mahdollistamalla heidän huonon käyttäytymisen ja ostamalla heille asioita silloin kun he eivät olleet kiltisti, Lee kirjoitti viime vuonna Instagramissaan.


Lee ja Anderson olivat naimisissa vuosina 1995-1998. Parilla on kaksi lasta, Brandon ja Dylan.

Miehet tulivat ja menivät poikien lapsuudessa

Brandon on The Hills -ohjelmassa puhunut myös äitinsä vilkkaasta rakkauselämästä. Tällä viikolla esitetyssä jaksossa Pamela tenttasi pojaltaan, milloin hän aikoo mennä naimisiin.

– Nyt kun olet 23-vuotias, niin sinun pitäisi ruveta miettimään avioitumista, Pamela ohjeisti.


Brandon suutahti äitinsä huomiosta ja tuhahti, ettei aina tarvitse mennä naimisiin jokaisen vastaantulevan kumppanin kanssa.

– Sinä ja isä menitte naimisiin kirjaimellisesti neljä päivää ensitapaamisen jälkeen. On mahdollista rakastua johonkuhun menemättä naimisiin. Niinkin voi tehdä, Brandon sanoi.

Poikien elämässä on riittänyt isäpuolia, sillä Pamela Anderson on ollut naimisissa peräti neljä kertaa: ensimmäinen aviomies oli Tommy Lee, toinen laulaja Kid Rock ja kolmas Rick Solomon, jonka kanssa povipommi päätyi alttarille peräti kaksi kertaa.

Isä ei ollut koskaan läsnä

Brandon ja hänen pikkuveljensä Dylan ovat kertoneet haastatteluissa perhe-elämän rokkarin ja entisen Playboy-mallin kanssa olleen hyvin erilaista kuin monien muiden lasten.

Nuoret miehet kertovat Interview-lehdelle olleensa kuitenkin siinä mielessä onnekkaassa asemassa, että heidät lähetettiin kouluun Kanadaan, eivätkä he viettäneet koulun jälkeen vapaa-aikaansa Los Angelesissa.

– 18 tai 19-ikävuoteen mennessä nuoret ovat kokeneet Losissa niin paljon, että menisivät nelikymppisestä, Brandon kuvaili.

Brandon ja Dylan saivat tietää jo hyvin nuorena vanhempiensa olevan julkkiksia, sillä paparazzit seurasivat taukoamatta poikien äitiä Pamelaa.

– Yhtenä päivänä kysyin äidiltä, että miksi kaikki ottavat meistä kuvia. Äiti sanoi, että valokuvaajat tekevät niin jokaiselle. Muistan, kun menin kaverin perheen kanssa syömään 10-vuotiaana ja kysyin ihmeissäni, että miksi kukaan ei ota teistä kuvia? Brandon muistelee lehden haastattelussa.


Brandon korostaa lehden haastattelussa, etteivät he ole koskaan pyytäneet penniäkään kuuluisilta vanhemmiltaan tultuaan täysi-ikäisiksi.

– Elämäni on ollut melko hullua ja olen käyttänyt suurimman osan ajasta siihen, että olen pakoillut julkisuutta. Olen yrittänyt olla ihan tavallinen nuori. On ollut paljon väärää tietoa siitä, miten meidät kasvatettiin. Että olisimme jotenkin lellitty pilalle. Emme ole ottaneet dollariakaan vanhemmiltani yläkoulun jälkeen.

– Olemme raataneet pystyäksemme ostamaan talon, auton ja maksaaksemme musiikkivälineistä.


Brandon ja Dylan ovat aikaisemmin kertoneet, ettei isä Tommy Lee ollut kovinkaan näkyvä osa poikien lapsuutta. Myös Pamela Anderson on kertonut kasvattaneen lapset yksinhuoltajana ja rukoilleen löytävänsä pojille vakaan isähahmon.

– Sinun olisi pitänyt ilmaantua vähän useammille synttäreille ja pesäpallomatseihin. Sinun kaltaisesi ihminen ei voisi kasvattaa minunlaistani miestä, Brandon on tylyttänyt isäänsä sosiaalisessa mediassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt