Andy McCoyn taidenäyttelyn avajaisissa puhkesi raivoisa rähäkkä – rocklegenda hurjistui valokuvaajalle

Julkaistu:

Andy McCoyn taidetta on esillä Hard Rock Café Helsingissä syyskuun 3. päivään saakka. Näyttelyn avajaiset käynnistyivät hurjissa tunnelmissa, kun McCoy menetti malttinsa valokuvaajaan.
Hanoi Rocks -legenda Andy McCoy avasi torstaina taidenäyttelyn yhdessä puolisonsa Angela McCoyn kanssa. Pariskunnan värikästä taidetta esittelevän Extravaganza-näyttelyn avajaisia vietettiin Hard Rock Caféssa, Helsingissä aamupäivällä. Paikalle oli kutsuttu mediaa, joille McCoyn oli määrä esitellä teoksiaan.

Tilaisuus alkoi rauhallisesti, mutta muuttui pian käsirysyksi, kun McCoy hermostui paikalla olleelle valokuvaajalle.

Rokkari poseerasi kaikessa rauhassa hänen ja Angelan maalaamien teosten edessä, kunnes vuoroon tuli mieskuvaaja. McCoy hermostui kuultuaan, mistä lehdestä kuvaaja oli, pyysi tätä erittäin ponnekkaasti poistumaan ja alkoi huutaa tälle.

– Get the fuck out of here, hermostunut McCoy huusi valokuvaajalle ja tämän seurassa olleelle toimittajalle.

Tilanne eskaloitui nopeasti ja McCoy ryntäsi kuvaajan luo tönien tätä rinnasta, läpsäisten tätä ja huutaen vain senttien päässä tämän kasvoista Matti Nykäsen kuolemaan liittyvistä asioista.

Useita Hard Rock Cafén työntekijöitä ryntäsi nopeasti väliin tilanteeseen ja veti hurjistuneen McCoyn sivummalle. Ravintolaan lounaalle tulleet turistit seurasivat tilannetta sivusta hämmentyneinä ja pelästyneinä.

– Viekää heidät hel***ttiin täältä, McCoy kehotti ravintolan henkilökuntaa.

Kuumentunut tilanne kesti muutaman minuutin, joiden aikana McCoy pyysi toistuvasti kuvaajaa ja tämän seurassa ollutta toimittajaa poistumaan paikalta. Lopulta he poistuivat paikalta ja tilanne rauhoittui.


Myöhemmin McCoy esitteli hänen ja Angelan teoksia hyväntuulisena. Hän kertoi Angelan taiteen olevan naisellisempaa kuin hänen omien teostensa.

Angela McCoy ei osallistunut tilaisuuteen, mutta hänen oli määrä saapua paikalle torstai-iltana, kun McCoy esiintyy Hard Rock Caféssa Taiteiden yön kunniaksi.

McCoy ammentaa akryyli- ja öljyväreillä maalattujen taulujensa aiheet omasta elämästään.