ISTV pestasi legendaarisen F1-selostajan Matti Kyllösen erikoiseen keikkaan: ”Tunnelmat ovat katossa!”

Julkaistu:

mäkiauto
ISTV:n suoran lähetyksen tuotanto Helsingin Mäkiauto GP:stä sai nimekkään vahvistuksen, kun formuloiden sinivalkoinen ääni Matti Kyllönen otti vastaan lähetyksen selostajan tehtävän.
Helsingin Mäkiauto GP lasketaan Tähtitorninmäellä lauantaina 17.8.2019. Mukana on noin 70 autokuntaa, joten kisasta tulee varsin pitkä ja selostettavaa riittää.

– Tunnelmat ovat katossa ja odotukset ovat korkealla! Tästä tulee hyvä, Kyllönen tunnelmoi ennen urakkaansa.

Red Bull Mäkiauto GP on tietysti huumoripitoinen tapahtuma, joten selostuksenkin pitää olla hauska ja kupliva. Sen Kyllönen tietää ja hallitsee hyvin, sillä hän teki vastaavan selostuksen, kun Mäkiauto GP oli kaupungissa edellisen kerran vuonna 2017.

– Tämä on yksi kesän kohokohdista, Kyllönen kertoi IS:lle.

Kyllösen aisapariksi selostamoon istuu Ilta-Sanomien kokenut toimittaja ja juontaja Katri Utula. Tuplamiehitys on tarpeen, koska lähetyksessä ja itse kisassa pitää paneutua autojen teknisen laskusuorituksen lisäksi tiimien viihdearvoon.


Suoran lähetyksen ”varikkotoimittajana” on ISTV:n toimittaja Miikka Varila, joka hakee suoraan lähetykseen tiimien kommentteja.

ISTV:n lähetys alkaa lauantaina 17.8.2019 kello 12.25 ja jatkuu noin kello 16:een asti, jolloin on määrä jakaa kilpailun palkinnot. Lähetyksen pääset katsomaan tästä: Katso Red Bull Mäkiauto GP 2019 Helsinki suorana ISTV:ssä!