Me Naiset: Kirjailija Tommy Hellsten erosi – suhde 21 vuotta nuorempaan Pernilla-rakkaaseen kesti alle kaksi vuotta: ”Kipuilimme pitkään” - Viihde - Ilta-Sanomat

Me Naiset: Kirjailija Tommy Hellsten erosi – suhde 21 vuotta nuorempaan Pernilla-rakkaaseen kesti alle kaksi vuotta: ”Kipuilimme pitkään”

Terapeutti ja kirjailija Tommy Hellsten kertoo Me Naisille antamassaan tuoreessa haastattelussa, että suhde 21 nuorempaan Pernillaan on tullut tiensä päähän.

Kirjailija Tommy Hellsten kertoo Me Naisille antamassaan tuoreessa haastattelussa eronneensa naisystävästään Pernillasta.­

15.8.2019 15:08

Televisiosta tutun terapeutti ja kirjailija Tommy Hellstenin Carita-vaimo menehtyi kesäkuussa 2017 verenmyrkytykseen. Marraskuussa 2017 Hellstenin kerrottiin löytäneen rinnalleen uuden rakkauden Caritan hyvästä ystävästä, 21 vuotta nuoremmasta Pernillasta. Pari tapasi toisensa täysin sattumalta porvoolaisessa kahvilassa loppukesästä 2017.

– Meillä on hyvin vahva tunne, että olemme saaneet toisemme Caritan orkestroimana. Se on selittämätön tunne, että hän lähti ja jätti minut siihen perkeleelliseen kipuun, joka siitä syntyi – ja nyt tapahtuu tämä, Hellsten kertoi tunnelmiaan tuoreesta parisuhtesta Ilta-Sanomille marraskuussa 2017.

– Koin olevani valmis uuteen suhteeseen, koska olin tullut ulos surusta. Silloin rakkaus putkahti siihen. Ei liian aikaisin eikä liian myöhään. Se on kuin ihme, mies totesi samaisessa haastattelussa.

Tommy Hellstenin Carita-vaimo menehtyi verenmyrkytykseen muutama vuosi sitten.­

Nyt Hellsten kertoo tuoreessa Me Naiset -lehdelle antamassaan haastattelussa, että suhde Pernillan kanssa on tullut tiensä päähän. Hellsten kertoo Me Naisille, että pari erosi lopullisesti kuukausi sitten vatvottuaan eropäätöstä pitkään. Pernilla kuitenkin työskentelee edelleen Hellstenin toimistolla.

– Kipuilimme pitkään. Vetäydyin, vaikka samalla minulla oli valtava tarve olla yhdessä. Olen monella tapaa miettinyt, mistä kaikki johtui, koska hän on monella tavalla unelmieni nainen, Hellsten avautuu Me Naisille.

Hellsten kertoo haastattelussa suhteen avanneen vanhoja haavoja. Hän ymmärsi vasta hiljattain, ettei ollut vielä valmis uuteen parisuhteeseen. Hellsten ei kuitenkaan sulje pois sitä mahdollisuutta, että pari palaisi vielä joskus takaisin toistensa luo.

– Mikään ei ole sattumaa. Olemme molemmat yrittäneet aktivoida suhdetta, mutta se ei onnistu. Voi olla, että joskus onnistuu, Helsten toteaa Me Naisille.

Tommy Hellsten ei sulje pois mahdollisuutta, että hän ja Pernilla löytäisivät vielä joskus toisensa.­

Tommy Hellsten on terapeutti, teologi ja kirjailija. Myös edesmennyt Carita Hellsten oli terapeutti. Hän tarjosi psykosynteesi- ja symboliterapiaa.

Pariskunta työskenteli yhdessä vastaanotollaan Porvoossa ja Helsingissä. Osana palveluitaan he järjestivät parisuhdekursseja.

Pari myös kirjoitti yhdessä Lähelle on pitkä matka ja Levollisuuden kirja -teokset. Carita on kirjoittanut myös naiseutta kuvaavan Virtaus ja vastarinta -kirjan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?