Julkkispoliisi ei saanut lupaa lähteä Big Brother -taloon – viittasi kintaalla esimiehen määräykselle ja harrasti seksiä ohjelmassa: joutui hyllytetyksi

Julkaistu:

Poliisia oli kielletty osallistumasta tosi-tv-ohjelmaan.
Lontoon metropolialueen poliisivoimiin kuuluva 29-vuotias Khafi Kareem on hyllytetty tämän lähdettyä Nigerian Big Brother -taloon esimiehen kiellosta huolimatta. Jotta soppa olisi tarpeeksi sakea, Kareem harrasti talossa seksiä kolme kertaa bisnesmies Ekpata Gedonin, 31, kanssa, The Sun tietää kertoa.

Parin romanssi sai tosi-tv-ohjelman katsojat innostumaan, mutta Lontoon poliisijohto oli toista mieltä. Heidän mukaansa Kareemin käytös ei sovi poliisin ”ammatillisiin normeihin”.

Kareem ei ole tavallinen poliisi, sillä hän on esiintynyt Lontoon metropolialueen poliisin rekrytointi-ilmoitusten mallina. Hän on mainostanut ja edistänyt naisten ja mustien värväämistä poliiseiksi.

Ennen poliisin uraansa Kareem on näytellyt pieniä rooleja eri produktioissa.


Eräs naisen kollegoista avautui Kareemin käytöksestä The Sunille:

– Hän palvelee poliisina. Tämä on törkeää. Hän pyysi lupaa lähteä mukaan ohjelmaan ja vaikka lupa evättiin, hän lähti silti.

– Hänen työkaverinsa ovat todella vihaisia. Kuinka hän voi rikkoa käskyjä ja lähteä noin vain Afrikkaan ja pilata meidän maineemme?
Myös poliisin tiedottaja otti kantaa Kareemin päätökseen osallistua BB-hulinoihin:

– Olemme tietoisia, että hän on esiintynyt ohjelmassa ilman lupaa. Aiomme tutkia olosuhteet, jotka ovat johtaneet tähän. Poliisivoimat ei tue tällaista toimintaa ja hän on edustanut meitä ohjelmassa. Kaikkien poliisien tulee käyttäytyä ammattimaisesti ja hyviä tapoja noudattaen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt