Kasaritähti Sabrina, 51, on edelleen tyrmäävä kaunotar – keimailee paljastavissa kuvissa Instagramissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Kasaritähti Sabrina, 51, on edelleen tyrmäävä kaunotar – keimailee paljastavissa kuvissa Instagramissa

1980-luvun hittinikkaria Sabrina Salernoa ei uskoisi 51-vuotiaaksi.

15.8.2019 8:07

Yksi 1980-luvun lopun ikimuistoisimmista korvamadoista oli italialaislaulaja Sabrinan kappale Boys (Summertime Love).

Kun kappale julkaistiin vuonna 1987, niin sen esittäjä Sabrina Salerno oli reilut parikymppinen. Kappale muistetaan myös sen musiikkivideosta, jossa laulaja keimaili ja hänen nänninsä vilahtivat useaan otteeseen. Naisen tavaramerkiksi tulivatkin paljastavat kaula-aukot ja niukat esiintymisasut.

Sabrina Salerno oli aikansa seksisymboli.­

Sabrina oli jo tuolloin parikymppisenä upea ilmestys, ja sitä hän on edelleen 51-vuotiaanakin. Edelleen keikkaileva ja musiikkia tekevä laulaja ei ole sosiaalisen median perusteella muuttanut vieläkään tyyliään, vaan 80- ja 90-luvuilta tutut tavaramerkit ovat edelleen läsnä.

Instagram-kuvissaan hän ei epäile esitellä sulojaan vaan esittelee vartaloaan auliisti.

Laulajan Facebook-tilin ja nettisivujen perusteella Sabrina ei ole jäänyt lepäämään laakereilleen vaan keikkailee edelleen melko aktiivisesti. Kevään ja kesän aikana hänellä on ollut parisenkymmentä keikkaa eri puolilla Eurooppaa yhdessä muiden kasaritähtien kanssa. Keikkakalenterin mukaan lisääkin on luvassa pitkälle syksyyn.

Aikansa seksisymboliksikin tituleerattu Sabrina keikkaili Suomessa viimeksi vuonna 2015, jolloin hän esiintyi Oulun Nallikarissa järjestetyissä Summer Partyissa. Ennen Suomen keikaansa hän kertoi IS:lle oman näkemyksensä seksikkyydestä.

– Minulle seksikkyys ei ole alastomuutta, vaan sensuellia tyyliä. Jos katsoo ketä tahansa kansainvälistä tähtiartistia, vartalo on kaikille tärkeä instrumentti. Se kuuluu show’n luonteeseen, Sabrina kertoi Ilta-Sanomille kesällä 2015.

Sabrina esiintyi Oulun Nallikarissa kesällä 2015.­

Musiikkiuransa lisäksi Sabrina on työskennellyt juontajana, näyttelijänä ja mallina. Vuonna 2015 hän kertoi olevansa yhä varsin suosittu.

– Olen Italiassa rakastettu artisti. Minulla on takana juuri päättynyt kuukauden mittainen kiertue Ranskassa. Suomen jälkeen keikkani jatkuvat ensi viikolla Ibizalla ja sen jälkeen Saksassa. Sitten palaan vielä takaisin Ranskaan, Sabrina kommentoi IS:lle neljä vuotta sitten.

Sabrina oli kaunotar jo nuorena ja hän on työskennellyt myös mallina.­

Sabrina on tehnyt urallaan kuusi studioalbumia ja hänen levyjään on myyty kansainvälisesti yli 20 miljoonaa kappaletta.

Hän asuu edelleen Italiassa ja hänellä on 15-vuotias poika Luca.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?