Dr. Philin kuvauksista livistäneen Bam Margera alamäki jatkuu – poliisia odotti hienostohotellin aulassa outo näky: ”Tämä on noloa”

Julkaistu:

Jackass-tähti Bam Margera joutui telkien taakse rähistyään hotellissa.
Sekavasti ja uhkaavasti käyttäytynyt Bam Margera pidätettiin keskiviikkoyönä paikallista aikaa Los Angelesissa, kertoo viihdesivusto The Blast.

Sivusto kertoo Margeran ilmestyneen Luxe Sunset Boulevard -hotellin aulaan keskellä yötä ja kertonut virkailijalle haluavansa huoneen. Virkailija oli kertonut Margeralle hotellin olevan täynnä, josta Jackass-tähti oli hurjistunut. Raivoisa Margera oli huutanut ja uhonnut, ettei hän aio poistua, ennen kuin saa huoneen.

Hotellin vastaanotosta soitettiin poliisille, joka saapui rauhoittelemaan sekavassa mielentilassa ollutta tähteä. Viranomaiset kertovat The Blast -sivustolle Margeran olleen hyvin päihtynyt.

TMZ-sivusto on saanut haltuunsa videon, jossa nähdään kuinka Margera istuu hotellin lattialla, eikä suostu liikkumaan.


– Tämä ei ole mikään helvetin tosi-tv-ohjelma. Tiedän, että olet juuri tullut vieroituksesta, joten pidä itsesi kasassa, poliisi komentaa Bamia.

– Olet aikuinen mies. Tämä on noloa, poliisit sanovat videolla Bamille.

TMZ:n mukaan Margera oli väittänyt poliiseille erään hotellin baarissa drinkkiä nauttineen miehen vaimon palkanneen hänet selvittämään, pettikö mies vaimoaan.

– Minut palkattiin 100 000 dollarista selvittämään pettääkö mies vaimoaan, sopertava Margera selittää ja vaatii poliiseja antamaan takaisin hänen puhelimensa.

Katso video pidätyksestä TMZ:n sivuilta.

Margeran pidätys on vain jäävuoren huippu tähden viikkokausia jatkuneessa ahdingossa. Tähti on julkaissut jo pidemmän aikaa toinen toistaan sekavampia päivityksiä sosiaalisessa mediassa, joissa hän on esimerkiksi syyttänyt äitiään ja vaimoaan ongelmistaan.

Jackass-tähti aneli apua julkkispsykologi Dr. Phililtä, joka tarttuikin tuumasta toimeen. Dr. Phil kuvausryhmineen lensi Margeran luo ja istutti miehen perheineen kameroiden eteen. Margera suostui vieroitushoitoon, jonka piti kestää 60-90 päivää.

Kuitenkin jo viikon jälkeen Margera poistui hoitolaitoksesta ja miehen Instagram täyttyi kummallisista videoista.
Entertainment Tonight -lehti kertoo, että tähden äiti April ja vaimo Nikki olivat suostuneet tv-ohjelmaan, koska se tuntui olevan ainoa keino auttaa Margeraa.

– Hän on suistunut raiteilta enkä usko, että hän pystyy käsittelemään sitä mitä on meneillään, Margeran äiti April totesi lehdelle.

– Haluammeko todella, että kaikki se näytetään tv:ssä? Ei, emme oikeastaan, mutta tiedättekö, jos hän haluaa tehdä sen ja se auttaa häntä avun saamisessa, uskon, että se on hyvä suunnitelma.


Jackass-tähden edellinen Instagram-päivitys on julkaistu noin 17 tuntia sitten, eli juuri ennen kuin tähti päätyi poliisin pahnoille.

– Intohimosi on logosi. Aitoutesi on tehtäväsi ja kokemuksesi on tavaramerkkisi, Margera kirjoitti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt