Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas julkaisi lumoavan kauniin kuvan Mikkelistä – ”Voin kutsua tätä paikkaa kodikseni”

Julkaistu:

lomakuva
Malli Alexandra Escat kirjoittaa Instagramissa nauttivansa suunnattomasti Suomen luonnosta ja rauhallisuudesta.
Viime vuonna kansainvälisen läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Jasper Pääkkönen ja espanjalais-filippiiniläiset juuret omaava malli Alexandra Escat ovat nautiskelleet kesän Suomen luonnosta. Pääkkösen puoliso on julkaissut pitkin kesää kuvia muun muassa Suomenlinnasta, jonne hän oli vienyt myös perheensä.
Uusimmassa Instagram-kuvassaan Escat poseeraa lootusasennossa kiven päällä keskellä järvimaisemaa. Hän kirjoittaa Instagramissaan löytäneensä kauan kaipaamansa rauhan Suomen luonnosta.
– Löysin meditaatiopaikkani. Enkä nyt tarkoita tätä kiveä tällä kauniilla ja rauhaisalla järvellä. Kesä on aina tarkoittanut minulle Välimerellä oleskelua. Ystävien ympäröimänä ja koko päivän tanssien. Mutta elämä on tasapainottelua ja tämä pohjoismaa on antanut minulle kauan kaipaamani rauhan. Tämä on salainen lepopaikkani, minun shalani. Tätä paikkaa kutsun myös kodikseni, Alexandra Escat kirjoittaa.

Hän on merkinnyt kuvaan olevansa Mikkelissä.


Escat ja Pääkkönen esiintyivät ensimmäistä kertaa yhdessä julkisesti vuosi sitten, kun he edustivat yhdessä Pääkkösen tähdittämän Blackkklansman -elokuvan ensi-illassa. Suomessa pari edusti ensimmäistä kertaa presidentti Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion isännöimissä Linnan juhlissa.

Filippiiniläis-espanjalainen Escat on työskennellyt vuosia huippumallina. Näyttävä kaunotar aloitti uransa jo varhain teini-iässä, kun muotialan agentti bongasi hänet ostoskeskuksesta. Hän varttui Espanjassa ja Manilassa Filippiineillä, josta hänen äitinsä on kotoisin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt