Bachelorette-Hannah, 24, harrasti seksiä tv:ssä peräti neljä kertaa – kertoo nyt tekojensa karuista seurauksista

Julkaistu:

Bachelorettena viimeisimmällä kaudella nähty Hannah Brown kertoo avoimesti vaikeuksistaan palata takaisin arkeen ohjelman jälkeen.
Suositun Bachelorette-ohjelman 15. tuotantokausi päättyi Yhdysvalloissa muutama viikko sitten. Jälleen kaudella katsojat saivat todistaa, kun 33 miestä kilpaili keskenään Hannah Brownin, 24, rakkaudesta.
Ylivoimaisesti eniten keskustelua herättänyt käänne ohjelman tuoreella kaudella oli Brownin varsin estoton käytös ohjelmassa. Nainen nimittäin paljasti kauden viimeisessä jaksossa harrastaneensa seksiä ohjelmassa kilpailleen Peter Weberin kanssa peräti neljä kertaa.


Lisäksi Brown ehti jo erota ohjelmassa kilpailleesta Jed Wyattista, jonka kosintaan hän suostui viimeisessä jaksossa.

Sittemmin Brown on jo ehtinyt lämmitellä suhdettaan toiseksi tulleeseen Tyler Cameroniin uudemman kerran, kertoo People. Cameronin on kuitenkin huhuttu deittailevan huippumalli Gigi Hadidia.
Nyt Brown on kertonut varsin rehellisesti tuntemuksistaan ohjelman jälkeen. Tiistaina Insagramissa julkaisemassaan päivityksessä nainen kertoo, että ohjelman jälkeinen elämä on ollut vaikeaa.

– Rehellisesti sanottuna minulla on nyt vaikeaa. Elämäni on niin erilaista. Viime elokuun jälkeen olen ollut kauneuskuningatar, kilpailija Bachelorissa sekä Bachelorette. Olen ollut rakastunut useaan otteeseen, mennyt kihloihin, purkanut kihlaukseni ja jakanut sen miljoonien kanssa, Brown vuodattaa päivityksessään.Miss Alabamaksi kruunattu Brown osallistui alunperin Bachelor-ohjelmaan vuonna 2018, mutta sijoittui seitsemänneksi. Kauneuskilpailutaustastaan tunnettu Brown nousi kuitenkin suureen suosioon ohjelman fanien keskuudessa, joten naisesta tuli seuraava Bachelorette.

– Kohtaloni on kyseenalaistettu tuhansien sellaisten ihmisten toimesta, jotka eivät tunne sydäntäni lainkaan, ja tekoni ovat leimanneet minut siveettömäksi. Samaan aikaan minusta on tullut roolimalli nuorille naisille ja olen aloittanut näkyvän keskustelun seksistä ja uskonnosta, nainen tilittää.

– En pysty olemaan läsnä elämäni tärkeimmille ihmisille, sillä pysyn hädin tuskin perillä omasta elämästäni juuri nyt. En halua valittaa, mutta tämä on minulle täysin tuntematonta aluetta ja tässä kaikessa on ollut paljon prosessoitavaa, hän jatkaa.


Brown kirjoittaa pitkässä päivityksessään kokevansa syyllisyyttä siitä, ettei ole pystynyt pitämään yhteyttä perheenjäseniinsä kaiken pyörityksen keskellä. Hän kuitenkin toteaa, ettei aio enää esittää, että kaikki olisi hyvin.

– En aio enää painia sen kanssa, että yrittäisin piilottaa heikkouteni, nainen täräyttää.
Brownin rehellinen päivitys on poikinut runsaasti kannustavia kommentteja. Muun muassa Colton Underwood, jonka sydämestä Brown aikanaan kamppaili osallistuessaan Bachelor-ohjelmaan, ylisti naisen rehellisyyttä.

– Naulan kantaan. Ole vain oma itsesi, olen ylpeä sinusta, mies kirjoitti kommentissaan.


Bachelorette on osa Yhdysvalloissa suuren suosion saavuttanutta Bachelor-formaattia. Suomessa nähtiin viime vuonna historian ensimmäinen Bachelorette Suomi -kausi, jota tähditti Jenny Helenius.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt