Jere Karalahti piilotteli kaksoiselämäänsä Nannalta suhteen alussa – totuus tuli suurena järkytyksenä: ”En voi olettaa, että aviomieheni olisi kultapoika”

Julkaistu:

Nanna sai kuulla Jeren valkovenäläisestä rakastajattaresta ja vauvasta vasta kuukausien tapailun jälkeen.
Hyvinvointiyrittäjä Nanna Karalahti avaa tänään ilmestyvässä Sinä Pystyt -kirjassaan (WSOY) hänen ja ex-kiekkoilija Jere Karalahden suhteen alkutaivalta.

Nanna paljastaa, että suhteen alkuhuumaa varjosti Jeren taipumus paeta ongelmiaan. Piirre tuli suurena järkytyksenä hänelle.

– Se on ollut hänen selviytymisstrategiansa aina. Heti kun eteen tulee ongelmia, hän pakenee ja ajattelee, että jos niistä ei puhuta, niitä ei myöskään ole olemassa, Nanna kertoo kirjassa.

– Hyvä esimerkki on se, ettei hän koskaan kertonut minulle, että pelatessaan KHL:ssä Dynamo Minskissä hän oli tavannut valkovenäläisen naisen ja saanut hänen kanssaan lapsen, hän jatkaa.


Jere on paljastanut aiemmin kirjassaan Jere, että hän tapasi Oksanan pelatessaan ensimmäistä vuottaan Minskissä. Oksana tuli raskaaksi, mutta suostui aborttiin, kun Karalahti kertoi, ettei halua missään nimessä perheenlisäystä.

Myöhemmin Oksana tuli uudestaan raskaaksi, ja tällä kertaa hän oli päättänyt pitää lapsen.
– Olimme ehtineet seurustella vasta muutaman kuukauden, kun asia tietysti tuli tietooni. Alkuhuumamme oli niin ihanaa, että hän ei ollut halunnut puhkaista kuplaa kertomalla asiaa. Kun totuus kävi ilmi, olin ihmeissäni, sillä olin ajatellut Jeren olevan rehellinen ja aito. Mietin, että olinko ollut väärässä ja miten voisin enää luottaa häneen, Nanna kertoo kirjassa.

– Ja kyllä fakta on, että minä olen tehnyt aikoinani valinnan ja alkanut seurustella miehen kanssa, jolla on sekava historia. En siis voi olettaa, että aviomieheni olisi kultapoika, jonka kanssa ei koskaan sattuisi mitään.

Nanna ja Jere tapasivat vuoden 2013 lopussa. Tuolloin Jere oli vielä avioliitossa toisen naisen kanssa, mutta haki eroa vuodenvaihteen jälkeen.